Click fém állvány kádra Bébé-Jou 98 cm Fabulous Taupe

Nincs értékelés
 

Fém állvány, amely alkalmas a Bébé-Jou babakád, termo kád és Bébé-Bubble fürdető vödör rögzítésére. Tartalmaz egy törölközőtartót, valamint helyet a szappanra és samponra. Egy kattintással rögzíthető fel rá és vehető le kád. Egyszerűen és gyorsan összecsukható. 98 cm magas.

Elérhetőség Raktáron (14 db)
Ft16 490
   
Termékkód B220005
Márka Bebe-Jou
Kategória Kádállványok
Jótállás 24
 

Fém állvány, amely alkalmas a Bébé-Jou babakád, termo kád és Bébé-Bubble fürdető vödör rögzítésére. Tartalmaz egy törölközőtartót, valamint helyet a szappanra és samponra. Egy kattintással rögzíthető fel rá és vehető le a kád. Egyszerűen és gyorsan összecsukható. Az innovatív Click rendszernek köszönhetően gyorsan és biztonságosan rögzíthető a fürdető vödör, majd később a babakád.

Fürdetés közben is fontos a helyes testtartás, valamint hogy minden kéznél legyen, és ne kelljen eltávolodni a kádtól. Ezért is található az állványon kéznyújtásnyira egy beépített törülköző tartó, amely alkalmas a köntös vagy poncsó felakasztására is. Az állványon kijelölt rész található a szappan és a sampon tárolására. Két különböző magasságban kapható (98 és 103 cm). Biztonságát a német TÜV tesztelő rendszer bizonyította.

Súly: 4,05 kg.

Méretek szétnyitva: 61,2 x 54,4 x 99,6 cm

Méretek összecsukva: 61,2 x 8,5 x 110 cm

Súly 4.05 kg

a bébé-jou klikkrendszerének bemutatása


Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: