• 1 / 3
 

Babakád Bébé-Jou Click Ollie

Nincs értékelés
 

A kényelmes és gondosan megtervezett Bébé-Jou babakád innovatív Click rendszerrel készült a még nagyobb biztonság és kényelem érdekében fürdés során. Csupán 2 gombnyomás és a kád egyszerűen és biztonságosan ráhelyezhető a fürdőállványra. Ugyanilyen egyszerűen, gombnyomás segítségével kapcsolható le.

Elérhetőség Raktáron (14 db)
Ft8 490
   
Termékkód B6256118
Márka Bebe-Jou
Kategória Babakádak
Jótállás 24
 

A gyermekek fürdetésére szolgáló kád anatómiai formájú. Vízleengedő szeleppel ellátott. Nagyon könnyen tisztítható sima felületének köszönhetően. A praktikus Click rendszer lehetővé teszi az állványra való helyezést. A Bebe-jou Click kád szappan és sampon tárolására szolgáló résszel ellátott. Anatómiai formája tökéletes arra az időszakra mikor a kicsi már felül. A többi Bébé-jou termékkel (állvány, bebe-bubble, pelenkatároló, stb.) együtt egy tökéletes rendszert alkotnak, melynek biztonságát a TÜV tanúsítvány is megerősíti – tekintélyes német tesztintézet.

Click rendszerrel ellátott kád fürdésre, két kattintással elegendő az állványhoz rögzíteni, a lsó lefolyóval rendelkezik az ürítéshez, samponra és szappanra szolgáló résszel kiegészített, sima felület élek nélkül és a natómiai kialakítású váz.

Súlya: 1,455 kg.

Méretei: 86 × 44 × 32 cm

Súly 1.455 kg

a bébé-jou klikkrendszerének bemutatása


Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: