Újdonság Nagyító
  • 1 / 12
 

Fürdétö szett Bébé-jou Sense 7 részes Light Grey

Nincs értékelés
 

Bébé-jou Sense komplett készlet. 7 db babaápoláshoz szükséges terméket találsz benne. Nagy megtakarítás a egyes termékek külön vásárlásakor - A készlet tartalmaz egy Sense fürdőkádat és egy fényre lakkozott bükkfából készült állványt, egy pelenkázó vödör, egy manikűrkészletet, fésű és kefe, hőmérő a fürdőkádhoz és lefolyótömlő. Röviden: az Ön összetett tárgyai cikkekhez és fürdéshez!

Elérhetőség Raktáron (4 db)
Ft61 990
   
Termékkód B4288051
Márka Bebe-Jou
Kategória Fürdető szettek
Jótállás 24
 

Teljes design csomag a Bébé-jou Sense megvásárlásához. Itt 7 alapvető babaápolási terméket találsz. Jelentős megtakarítás az egyes részek vásárlásakor

A készlet tartalma: a Sense fürdőkád és egy fényre lakkozott bükkfa állvány, egy pelenkázó vödör, egy manikűrkészlet, egy hajkefe és egy fésű, egy fürdőhőmérő és egy lefolyótömlő. Röviden:Egy egész készlet a baba fürdetéséhez

A baba fürdetése egy mindennapi rituális. Az állványon lévő fürdőkáddal lehetőség nyílik a gyerekjátékokkal való játékra és a babat bárhol lehet furdetni . Az állvánnyal ellátott kád ezután addig marad a szobában , ameddig csak akarja, és a dizajnja hatással lesz a helyiségben lévő kornyezetre . A Bébé-Jou Sense fürdőkád dizájnállványa ezt a koncepciót demonstrálja, a műanyag és a bükkfa lábak észrevehető kombinációjával.

A kényelmes és gondosan megépített dizájner baba Bébé-jou Sense fürdőkád a Click rögzítő rendszer második generációjával van felszerelve. Csak 1 kattintás, és a kád könnyen és biztonságosan áthelyezhető a Sense kád alatti állványra. Könnyen rákattintható a tálcára, ha le van választva az állványról. A Bébé-Jou fürdőkádja optimálisan tartós anyagból készült, és színe a többi termékkel összhangban van.

  • Könnyen tisztítható
  • Sima felülettel rendelkezik, éles szélek nélkül, és könnyű tisztítani.
  • Anatómiai alak a gyermek életének időszakában.
  • Új tervezésű kádlefolyó a leeresztő tömlő csatlakozójának korai rögzítéséhez.
  • Optimális magasságú, nyitott fürdéshez tervezett állvány.
  • Egy polc a babakád alatt,biztosítja a kényelmes tárolást a fürdetés közben tartozékokra.
  • Kéztörlő vagy törölközőtartó
  • A biztonságot a tesztelés legkiválóbb hatósága, a német TUV-vizsgáló laboratórium tesztelte.

A nagyon stabil kád Sense állvány lábai lakkozott bükk fából készültek, FSC tanúsítvánnyal. Meleg, modern megjelenést kölcsönöz. Praktikus segédeszközökkel van felszerelve. A tágas műanyag polc elegendő helyet biztosít például sampon, haj, vizes játékok vagy hajolaj számára. Ez azt jelenti, hogy minden szükséges dolog kéznél van, hogy még a legkisebbekkel is élvezze a fürdetést . Az innovatív rögzítési rendszer biztosítja, hogy a kád könnyen rögzíthető az állványhoz és könnyen eltávolítható legyen. Kattintás után zavartalanul és biztonságban fürdessük a babát.

Méret csomagolással: 79,5x40x46 cm Súly csomagolással együtt: 5,183 kg

Súly 5.183 kg

A Bébé-jou Sense babakád szett bemutatása


Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: