• 1 / 3
 

Babydan Flexi Fit fa biztonsági ajtórács 69-106,5 cm, csavaros

Nincs értékelés
 

Csavarokkal rögzítendő flexibilis védőrács bükkfából, fém zsanérokkal. Minden átjáróba alkalmas, ahol a természetes fa dizájnt szeretné kiemelni.

Elérhetőség Előrendelhető
Ft17 990
   
Termékkód BD55012-2700-10
Márka Baby Dan
Kategória Ajtórácsok
Garancia 2 év
 

A Flexi Fit egy nagyon jól alkalmazkodó védőrendszer, amely gyakorlatilag minden olyan helyre alkalmas, ahol a gyermek védelemre szorul. Csavarokkal rögzül forgatható fali pántok segítségével, így az ajtókeretbe és azon kívül is felszerelhető. Az ajtó mindkét irányba egy kézzel nyitható. A méretek változtatásához elegendő a védőrácsot átállítani, nem szükséges további elemek vásárlása. Ajtókereten belül való rögzítés esetén a védőrács 67-105,5 cm-es nyílásokba alkalmas. Ajtókereten kívül történő rögzítésnél a maximális nyílásméret 5 cm-rel rövidebb. Mivel a védőrács csavarokkal rögzül a falba, nincs szükség saját keretre és így áthaladáskor nem kell átlépkedni az alsó küszöböt. Hátránya, hogy szükséges a falba fúrni és kitárásánál nagyobb térre van szükség, mivel az egész elem fordul. A pántok, amelyeken a védőrács elfordul, a fal mellett kell, hogy legyenek. A védőrács magassága 73 cm. Megfelel az EN1930:2011 biztonsági szabványnak.

Súly 1.5 kg

Flexi Fit


Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:
KA Szerző 1077 Rottenbiller utca 5/A III. emelet 18 2020.10.27 17:25
Baby Dan Flexi Fit fa biztonsági ajtórácshoz keresek alkatrészeket. Pontosan, azokat az alkatrészeket amikkel a falra lehet rögzíteni illetve zárni nyitni. Használtan vettünk egy Baby Dan Flexi Fit fa biztonsági ajtórácsot, de az eladó elvesztette az említett alkatrészek túlnyomó többségét. Kérdés: lehet-e a műanyagból készített tartó és záró-nyitó alkatrészeket külön megvenni?
Válasz
 
Ez a weboldal sütiket használ. A webhely további böngészésével elfogadja azok használatát. További információ itt..