• 1 / 3
 

Bébé-Jou Sense babakád állvány white

Nincs értékelés
 

Stílusos állvány a Bévé-Jou Sense babakádakhoz, kecses fa lábakkal. A fehér műanyag és természetes benyomású bükkfa lenyűgöző kombinációja.

Elérhetőség Raktáron (12 db)
Ft26 900
   
Termékkód B421701
Márka Bebe-Jou
Kategória Kádállványok
Jótállás 24
 

A baba fürdetése a kedvenc esti rituálék közé tartozik, melyen gyakran az egész család részt vesz. Az állványra rögzített állvány segítségével a fürdetés történhet egyenesen a gyerekszobában és a kicsit nem kell sehová sem hordani. Az állvány és a babakád így a szoba részévé válik és pozitívan befolyásolja a szobáról keltett benyomást. A Bébé-jou Sense állvány erősíti ezt a benyomást a műanyag és bükkfa kellemes kombinációjával.

A Sense állvány lábai lakkozott bükk fából készültek, amely FSC certifikációval rendelkezik. Ennek köszönhetően modern, meleg benyomást kelt. Természetesen, praktikus részekkel is el van látva, tartozéka a törülköző tartó, egy tágas műanyag polc, mely elegendő helyet biztosít a sampon, mosókendő és fürdő hab tárolására. Így kéznél van minden, mire szüksége lehet, hogy gyermekével kiélvezze a fürdés minden pillanatát. Az innovatív rögzítési rendszer biztosítja, hogy a babakád egyszerűen fel- és leszerelhető. Egy kattintás, és babája zavartalanul pancsolhat.

Ha megvásárolja a Sense babakáddal együtt a lefojó csövet és pelenka tároló vödröt is, kialakíthat egy komplex rendszert gyermeke fürdetésére. Biztonságát a legjobb hírnévvel bíró tanusítócég tesztje garantálja, a TÜV. Az állvány maximum 18 kg-ig használható.

Súly: nettó3,25 kg, csomagolással: 3,65 Kg, Méretek: használatra készen: 60,2x49,8x83,4 cm, csomagolás méretei: 55,8x36x18,3cm

Súly 3.65 kg

hogyan kell összeszerelni a Bébé-Jou Sense állványt és fürdőkádat


Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: