• 1 / 3
 

Bébé-jou Click Ollie termo kád

Nincs értékelés
 

Egyedi Bébé-Jou termo babakád beépített vízhőmérővel, szappan- és samponadagolóval. A kényelmes és gondosan megtervezett Bébé-Jou termo babakád az innovatív Click rendszerrel készült a még nagyobb biztonság és kényelem érdekében a fürdés során. Mindössze 2 kattintás és a kád egyszerűen és biztonságosan felhelyezhető a kádállványra.

Elérhetőség Raktáron (3 db)
Ft16 890
   
Termékkód B6260118
Márka Bebe-Jou
Kategória Babakádak
Jótállás 24
 

Egyedi Bébé-Jou termo babakád beépített vízhőmérővel szappan- és samponadagolóval. A kényelmes és gondosan megtervezett Bébé-jou termo babakád az innovatív Click rendszerrel készült a még nagyobb biztonság és kényelem érdekében a fürdés során. Mindössze 2 kattintás és a kád egyszerűen és biztonságosan felhelyezhető a kádállványra. Ugyanilyen egyszerűen, 1 kattintással le is vehető az állványról.

BIZTONSÁGOS FÜRDETÉS

Bébé-Jou célja egy biztonságos termék megalkotása olyan mindennapi pillanatokhoz, amelyeket a szülők és a gyermek egyaránt élveznek. Legyen az egy esti fürdetés vagy a bili használat tanulásának első pillanatai, pontosan az ilyen hétköznapi pillanatok teszik a napot különlegessé! Ezért alkottuk meg a kényelmes, tanúsítvánnyal rendelkező termo babakádat, amely rengeteg szép színben és dizájnban kapható. luxus kivitelezésű Bébé-Jou termo babakád funkcionalitásával és stílusával tűnik ki.

Egyetlen pillantással leolvashatja a pontos vízhőmérsékletet és fokról-fokra folyamatosan figyelheti a víz hőmérsékletének változását. A termo babakád beépített szappan- és sampon adagolóval rendelkezik. Így minden a keze ügyében lesz, fürdetés közben nem kell keresgélnie a szükséges dolgokat. Ezáltal soha nem fog megtörténni, hogy gyermekét felügyelet nélkül a kádban kéne hagynia, ami a sérülések gyakori oka. A termo babakád 2 kattintással könnyen és biztonságosan felhelyezhető a kompatibilis állványra. A beépített vízelvezető rendszer segítségével könnyen kiürítheti. Hollandiában gyártották.

MINDEN ELÉRHETŐ TÁVOLSÁGBAN

  • A termo babakádat tartozéka a beépített szappan- és samponadagoló.
  • Vízhőmérséklet ellenőrzés, mindig tökéletes hőmérséklet: a beépített vízhőmérő segítségével folyamatosan ellenőrizeti a víz hőmérsékletét.

PRAKTIKUSSÁG

Nincs többé nedves padló! A speciális, beépített vízelvezető rendszernek és vízleeresztő csőnek köszönhetően a termo babakádból egyszerűen és biztonságosan kiengedető a víz. A vízelvezető nyílás a beépített vízhőmérő alatt található.

ERGONÓMIA

A termo babakád alja ergonomikus kialakítású, csúszásmentes szélekkel ellátva, ami biztonságos ülést biztosít. A kád szélei lekerekítettek, így támaszkodatunk is a kádra.

BIZTONSÁG

A Bébé-Jou kád és állvány kombinációjával a fürdetés egyszerűbb és kényelmesebb. Biztonságos csatlakozás a Bébé-Jou kádállványhoz a Click-rendszer segítségével. A termo babakádat elhelyezheti akár az asztalon is, mivel a lábai csúszásmentes réteggel bevontak. Könnyen tisztán tartható. A kádállvány használatakor a babakádat a vízleeresztő cső segítségével kiürítheti. A vízleeresztő cső a termo babakád tartozéka. A vízelvezető nyílás a beépített vízhőmérő alatt található. Az állványok megfelelnek az összes biztonsági előírásnak. Ezt a TÜV tanúsítvány is megerősíti.

Súly: 1,88 kg.

Méret: 83,5×40×32 cm.

Súly 2.169 kg

a bébé-jou klikkrendszerének bemutatása


Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: