Újdonság Nagyító
 • 1 / 14
 

Térrács Babydan Ebba Fekete 67-105,5 cm fém, csavarozható

Nincs értékelés
 

Fekete lakkozással felcsavarható, rendkívül rugalmas fém nyitható biztonsági korlát állítható hosszúsággal a BabyDan tól, a világ gyermekbiztonsági szakértőjétől.

Elérhetőség Raktáron (30 db)
Ft21 990
   
Termékkód BD75116-5600-1-10
Márka Baby Dan
Kategória Ajtórácsok
Jótállás 2 év
 

Állítható hosszúságú, felcsavarható, rendkívül rugalmas fém nyithato biztonsági korlát a BabyDan tól, a világ gyermekbiztonsági szakértőjétől, fekete lakkal.

Ezzel a BabyDan EBBA biztonsági korláttal biztonságos távolságban tarthatja kicsinyét a lépcsőtől vagy az ajtóktól. Az ultrarugalmas fali konzoloknak köszönhetően a rács a nyílás belső vagy külső oldalára szerelhető. A forgó tartókonzolok lehetővé teszik a ferde szögben történő felszerelést is. A sorompó ezért szinte minden típusú nyíláshoz alkalmas. Be kell csavarni a falba vagy az ajtókeretbe, de miután beszerelték, szerszám nélkül könnyen eltávolítható és visszaszerelhető. A biztonsági rács egy kézzel is kinyithatod, így könnyen átmehetsz rajta, ha tele van a kezed.

 • 67-105,5 cm-es nyílásokhoz illeszkedik. Az ajtókeret külső oldalára szerelve a nyílás maximális mérete kb.5 cm-rel kisebb lesz
 • Nincs szükség további alkatrészek vásárlására a bővítéshez
 • Egy kézzel is kezelhető
 • Az egyedi gyerekzár gyors telepítést és eltávolítást tesz lehetővé
 • Nem kell átlépni a sorompót az alsó részen. 

   

  Megfelel a legújabb EN1930:2011 szabványnak. Dániában készült. Súly: 3,7 kg. Méretek: 51 x 70 x 4 cm.

  A dán Babydan cég biztonsági termékeket fejleszt, gyárt és értékesít a 0-5 éves gyermekek számára. A cég ISO 14001 környezetvédelmi tanúsítvánnyal rendelkezik, tagja a globális Globális Biztonsági Együttműködésnek, és számos díjat és kitüntetést nyert termékeivel nemzeti és nemzetközi szinten.

 Tudjon meg többet zöld termékeinkről. 

Súly 4 kg
fajok a lépcsőn
Szín fekete

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: