• 1 / 3
 

Difrax Dental Mara cumi 18+

Nincs értékelés
 

A fiziológiailag formált dentális Difrax cumi megnyugtatja babáját. A cumi formája gömbölyű és lapos, ami stimulálja a gyerekek állkapcsának, szájpadlásának és nyelvi izomzatának megfelelő fejlődését. Maga a cumi és a szívó rész optimális méretét a Difrax orvosi csapatának szakértői tervezték és alakították ki úgy, hogy ideális legyen a 18 hónaposnál idősebb babáknak és segítse őket a cumiról való leszokásban.

Elérhetőség Raktáron (14 db)
Ft1 899
   
Termékkód DF342T07
Márka Difrax
Kategória Cumik
Jótállás 24
 

A Difrax dentális cumi megnyugtatja a gyermeket és az anyát is. A Difrax cumi kényelmet és nyugalmat biztosít a babának és a mamának is, mivel a baba a cuminak köszönhetően olyankor is biztonságban érzi magát, amikor nincs mellette az édesanyja. Amikor nőnek a fogak, nyomást gyakorolnak az ínyre. Ilyenkor az egyik leggyorsabb gyógymód a cumi. A cumi gyengédebb az első fogakhoz, mint a baba hüvelykujja, higiénikusabb és biztonságosabb. Nyugodtabban alszik majd a baba egy cumival, ami csökkenti a SIDS (bölcsőhalál) kockázatát. A későbbiekben pedig könnyebb leszoktatni a gyereket a cumiról, mint a hüvelykujj szopásáról.

Az egyedi Difrax cumi pillangó formájának köszönhetően megfelelően illeszkedik a baba szájához és arcához, szabadon hagyva az orrát a megfelelő légzés érdekében. A cumin található két nyílás biztosítja a megfelelő levegőellátást, csökkentve ezzel a csecsemő bőrének esetleges irritálását. A cumi kényelmet és nyugalmat biztosít a babának. A Difrax cumik több dizájnos kivitelezésben és különböző színekben kaphatók.

Tulajdonságok:

  • A 6+ cumi erősebb szilikonból készült, mely jobban maszírozza az ínyt és ellenálóbb a növekvő fogakkal szemben
  • A Difrax javaslata szerint a cumit minden 6 hétben cserélje le.
  • Ajánlott naponta ellenőrizni a cumi állapotát. Erősen húzza meg a szívókát és bizonyosodjon meg róla, hogy a cumi sértetlen. Ha a kicsinek már vannak fogacskái, ez az ellenőrzés még fontosabb.
Súly 0.02 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: