Bambino Mio Pelenka vödör

Nincs értékelés
 

Egyszerű, modern és praktikus megoldás a mosásra váró textil pelenkák tárolására.

Elérhetőség Raktáron (24 db)
Ft8 390
   
Termékkód BKLBM6
Márka Bambino Mio
Kategória Pelenkatároló vödrök és táskák
 

Pelenka vödör fogantyúval és zárható fedéllel, amely megakadályozza, hogy a használt pelenkák szaga bejárja az egész lakást és amely megkönnyíti a pelenkák áthelyezését a mosógépbe. A mosóháló (külön kapható) könnyedén felhelyezhető a vödör felső peremén található kampókra. A szorosan illeszkedő fedél a vödörbe zárja a kellemetlen szagokat. A fogantyú előrehajtásával a fedő a vödörre rögzül és biztosan tart akkor is, ha a vödör véletlenül felborul, így nem kell félni attól, hogy a piszkos pelenkák kiszóródnak. A pelenka vödör a mosóhálóval és a miofresh pelenkafertőtlenítővel együtt használva jelentősen kényelmesebbé teszi a mosható pelenkák használatát.

  • Négy belső kampó a mosóháló felhelyezésére.
  • Szoros illeszkedésű zárható fedele megakadályozza, hogy a gyermek kinyissa.
  • A mosóháló lehetővé teszi, hogy a piszkos pelenkákat a pelenka vödörből a mosógépbe tegyük anélkül, hogy újra meg kelljen fognunk őket.

Használati tippek:

Használat előtt helyezze a vödörbe a mosóhálót (külön kapható). A széklettel szennyezett pelenkák esetében távolítsa el a székletet a pelenkából, mielőtt a pelenkát a vödörbe helyezi. Az első vödörbe helyezett pelenkára szórjon egy adag miofresh pelenkafertőtlenítőt (külön kapható) és tegye a vödörre a fedelét. A miofresh reakcióba lép a pelenkában levő nedvességgel, aminek köszönhetően minimális mennyiségű ózon keletkezik, amely megakadályozza a baktériumok szaporodását és a vizelet ammóniává alakulását. Ezután dobja a vödörbe a többi pelenkát is. Mikor a vödör megtelt, akassza le a hálót a kampókról és tegye mindenestől a mosógépbe. Helyezze a vödörbe a másik mosóhálót (a csomag 2 darabot tartalmaz).

Súly: 0,980 kg. Méretek: 26 cm x 25 cm x 26 cm.

Súly 1 kg

A vödör és mosó hálló használata


Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: