Újdonság Nagyító
  • 1 / 5
 

Bambino Mio forradalmi leszoktató pelenka 2-3 éves korig Pop

Nincs értékelés
 

A forradalmi leszoktató pelenka megkönnyíti az átállást a pelenkákról a bugyikra. A pelenkákkal ellentétben a leszoktató pelenkát átöltözés helyett fel- és leveszik, így a baba nagyfiúnak vagy nagylánynak érezheti magát.

Elérhetőség Raktáron (34 db)
Ft4 990
   
Termékkód TP2-3 POP
Márka Bambino Mio
Kategória Leszoktató pelenkák
Jótállás 24
 

Az át nem eresztő réteg az abszorbens réteggel együtt részben véd a környezet szennyezésétől. Segítenek felgyorsítani a bili edzés folyamatát, de nem helyettesítik a pelenkát. Ajándékba adhatja őket egy gyereknek. Azt az érzést adják a gyermeknek, hogy már felnőtt, és nincs szüksége pelenkára. Ne használja őket, mielőtt a gyermek készen áll a bilire. A leszoktató pelenka tartalmaz egy nedvszívó réteget, amely kisebb mennyiségű vizeletet képes felfogni, de nem helyettesíti teljesen a többrétegű pelenkát a bugyival. Olyan gyerekeknek készültek, akik már átszoktak a bilire, de időnként kellemetlen baleseteik vannak. A leszoktató pelenkában azonnal érzi a nedvességet, felismeri, és felülhet a bilire. Éjszakára vagy alvásra ne tegye a gyerekre a leszoktató pelenkát, és ha nincs más lehetősége, tegye bele a leszoktató pelenkába egy másik Bambino Mio többrétegű pelenkát, ami kiegészíti a nedvszívó képességet. A leszoktató pelenkát az első használat előtt legalább kétszer mossa ki.

  • Bolygóbarát – ez a progresszív pelenka a kicsi első lépései egy tisztább bolygó felé!
  • Praktikus – Támogassa a baba átállását a pelenkákról a fehérneműkre.
  • Megbízható – a belső nedvszívó rétegek megakadályozzák a kisebb baleseteket.

Mosás: gépi mosás 40°C-on, szárítógép alacsony hőmérsékleten, nem vasalható. Összetétel: 80% pamut, 20% poliészter, poliuretánnal laminált.

Súly: 0,060 kg. Méretek: 0,18 x 0,18 x 0,02

Súly 0.1 kg

Forradalmi tanuló pelenkák - hogyan működnek?


Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: