LUMA Toalett tréning szett Light Grey

Nincs értékelés
 

Bili, WC szűkítő, fellépő és nedves törlőkendő tároló. Ezek a termékek alkotják a LUMA Babycar kínálatából a 4 részes toalett tréning szettet.

Elérhetőség Raktáron (1 db)
Ft17 990
   
Termékkód L106051
Márka LUMA
Kategória Bilik és WC szűkítők
Jótállás 24
 

Nem hiányozhat egy pelenkázóasztalról sem!  A modern kialakítású és nagyon praktikus törlőkendő tároló használata nagyon egyszerű - mindössze egy ujjal kinyitható és becsukható, így a törlőkendők nem száradnak ki. Nagyobb méretének köszönhetően lehetővé teszi bármilyen márkájú és csomagolású törlőkendő használatát. Csak nyissa ki a fedelet és helyezze be az új csomag nedves törlőkendőt.

Ez a divatos, tökéletesen ergonomikus LUMA bili tökéletes segítség lesz a pelusról való leszokásban. A lekerekített formák könnyen tisztán tarthatók és nekik köszönhetően a bili igazán kényelmes. A bili két részből áll. A praktikus fogantyú segítségével a felső rész könnyedén levehető, így a bili tisztán tartása is rendkívül egyszerűen megoldható.

A WC szűkítő ülőke segít a gyerekeknek megszokni a WC helyes használatát, valamint növeli az önbizalmukat. A LUMA ülőke fő előnye, hogy optimális méretűre szűkíti a WC nyílást. Ennek köszönhetően a gyerkőcök többet nem fognak attól félni, hogy beleesnek a WC-be. Az ülőke segítségével ők is úgy végezhetik el a dolgukat, mint a felnőttek. A jobb stabilitás érdekében a LUMA ülőke alsó része csúszásmentes.

A csúszásgátló felülettel ellátott LUMA fellépő elősegíti gyermeke tanulási folyamatát. Nélkülözhetetlen kellék a fürdőszobában, a WC-ben, amikor a biliről szoktatunk át a WC-re, vagy akár a konyhában. Az alsó és felső oldala csúszásgátló felülettel ellátott, így tökéletesen biztonságos. Csak felnőtt felügyelete mellett szabad használni!

A LUMA toalett tréning szett jellemzői:

  • Súlya: 1,25 kg.
  • A csomagolás méretei: 40 x 28 x 26 cm.
  • Gyártási ország: Hollandia.
Súly 1.25 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: