Akció Újdonság Nagyító
  • 1 / 13
 

Koelstra Next kombi babakocsi Taupe

Nincs értékelés
 

Szeretsz sétálni? Élvezd őket gyermekeddel is. A Koelstra Next kombinált babakocsival bármilyen terepet meghódíthatsz. Jól néz ki, biztonságos, tágas és teljesen felszerelt. Babakocsi díjnyertes European Product Design AwardTM

Elérhetőség Raktáron (2 db)
Eredeti ár Ft339 900
Megtakarítás Ft90 000 (–26 %)
Ft249 900
   
Termékkód KOE242003415
Márka Koelstra
Kategória Kombinált babakocsi
Jótállás 24
 

Szeretsz sétálni? Élvezd őket gyermekeddel is. A Koelstra Next kombinált babakocsival bármilyen terepet meghódíthatsz. Jól néz ki, biztonságos, tágas és teljesen felszerelt.

A gyermeket kezdetben 9 kg-ig egy mély, alvázra szerelt mózeskosárban szállítja. Később, amikor a gyerek ül, át lehet váltani sportkocsira, amit akár 22 kg-ig használhatsz. Mindkét esetben bőséges teret és tökéletes kényelmet biztosít a gyermek számára. Az első forgatható és aretácios kerekek megkönnyítik a manőverezést még szűk folyosókon is a polcok között az üzletben. Kényelmes is, az egész sportülés elhelyezhető úgy, hogy a gyerek aludni tudjon. A vázra lehet menetiránnyal szemben vagy menetiránnyal ellentétesen rögzíteni a sportrészt,illetve az alvázzal együtt is összehajtható. Méretének köszönhetően sokáig használhatod a Koelstra Next mély babakocsit.

Babakocsi tartalma: Alváz, közös keret sportüléshez és mózeskosárhoz, huzat sportüléshez, huzat mózeskosárhoz feszítővel,matrac mózeskosárhoz, bevásárlókosár, takaró a mózeskosárhoz, közös kupola mózeskosárhoz és sportrészhez,napellenző,közös fogantyú mózeskosárhoz és sportüléshez.

  • Erős alváz nagy (d188 és 285 mm-es) felfüggesztésű kerekekkel
  • 4 pozícióba állítható teleszkópos fogantyú, magas szülők számára is megfelelő
  • Nagy, részben fedett bevásárlókosár színben, fényvisszaverő részletekkel
  • Szellőző háló a kupolán és a mozeskosár elülső részén
  • Sportrész ötpontos biztonsági övekkel
  • Telefonzseb és vízálló márkás cipzárak
  • Babakocsi díjnyertes European Product Design AwardTM

Műszaki adatok: A mély babakocsi súlya 14,2 kg, a sport babakocsi súlya 13,3 kg. A babakocsi külső szélessége 60 cm, hossza behelyezett fogantyúval együtt 92 cm.

Súly 18.8 kg

Koelstra Next - hogyan kell építeni


Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: