Inglesina Wave swing sugar elektromos hinta

Nincs értékelés
 

Az Inglesina WAVE elektromos hinta lesz gyermeke első játszótere. A kellemes hintázó és ringató mozgás segít a babának ellazulni, elaludni, és jókat játszani, amikor ébren van. A tágas párnázott ülés biztosítja a gyermek számára a kényelmes elhelyezkedést, valamint az első hónapokban használandó puha fejtámla körülöleli a csöppséget, mint egy meleg ölelés.

Elérhetőség Raktáron (1 db)
Ft69 900
   
Termékkód AZ97K9SGA
Márka Inglesina
Kategória Pihenőszékek
Jótállás 24
 

Gyermeke első játszótere. A kellemes hintázó és ringató mozgás segít a babának ellazulni, elaludni, és jókat játszani, amikor ébren van. A tágas párnázott ülés biztosítja a gyermek számára a kényelmes elhelyezkedést, valamint az első hónapokban használandó puha fejtámla körülöleli a csöppséget, mint egy meleg ölelés. Amikor a baba ébren van, három mókás, színes és nagyon puha plüss figurával játszadozhat. Ha eljön az alvás ideje, 12 különböző dallamból választhatunk, amelyek álomba ringatják a kicsit. Amennyiben szeretnénk, hogy a saját magunk által választott zenére aludjon el, ennek sincs akadálya. Különálló zenelejátszó egység is rácsatlakoztatható a hintára.

A csomag tartalma:

Hinta, puha fejtámla az első hónapokra, játékhíd 3 színes és nagyon puha plüss figurával, csatlakoztató, csatlakoztató vezeték különálló zenelejátszó egység csatlakoztatásához.

Tulajdonságok:

 • Használata születéstől 9 kg-os súlyig ajánlott.
 • A tágas párnázott ülés huzata és párnázott része teljesen eltávolítható és a tökéletes tisztaság érdekében 30°C-on kézzel mosható.
 • A játékhídon 3 színes és nagyon puha plüss figura lóg, amelyek különböző tapintású anyagból készültek és különböző hangokat adnak ki, így segítik elő nagy mértékben a gyermekek szellemi és fizikai fejlődését.
 • A hintázást teljes mértékben a baba igényeihez tudja igazítani. 3 féle állítható sebesség és időzítő funkcióval ellátott (8, 15 és 30 perc).
 • A hinta 12 különböző dallam lejátszását teszi lehetővé. A lehetőségeknek semmi sem szab határt, amennyiben saját okostelefonunkat vagy különálló zenelejátszó egységet csatlakoztatunk a hintához.
 • 2 pozícióba dönthető.
 • A puha fejtámla használata az első hónapokban ajánlott, a légáteresztő 3D hálóban a bélés lehetővé teszi a levegő áramlását.
 • A fejtámla levehető és 30°C-on mosógépben mosható.
 • Puha huzattal ellátott biztonsági öv.
 • Összecsukva nagyon kompakt, önmagában megáll.
 • Csúszásmentes talpakkal ellátott.

Műszaki adatok:

Súly: 5 kg

Maximális terhelhetőség: 9 kg

Méretek szétnyitott állapotban: 64 x 67 x 78 cm (szélesség x magasság x mélység)

Méretek összecsukott állapotban: 64 x 79 x 20 cm (szélesség x magasság x mélység)

Elemekkel működik (4 x AA 1,5 V) vagy a mellékelt adapterrel.

Súly csomagolással együtt: 6,3 kg

A csomag méretei: 17 x 42 x 16,5 cm

Súly 5 kg

Inglesina Wave swing elektromos hinta:


Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: