• 1 / 6
 

Inglesina Polar Blue sportülés

Nincs értékelés
 

Tágas, tökéletesen felszerelt sportülés, amely 22 kg teherbírással rendelkezik, így akár egy 4 éves gyereket is elbír. A legtöbb Inglesina alvázzal kompatibilis: Quad, Trilogy, Aptica, Comfort.

Elérhetőség Raktáron (3 db)
Ft124 000
   
Termékkód AC73N0PLB
Márka Inglesina
Kategória Mózeskosarak és sportülések
Jótállás 24
 

Egyedi és tökéletesen stílusos sportülés az Inglesina alvázakhoz, amely igazán praktikus és tágas is egyben - elegendő helyet biztosítva akár egy 4 éves gyerek számára is. 

A sportülés részei a kupolatető, kapaszkodó és lábzsák. 

Ez a teljes új sportülés, amelyet könnyedén fordíthat menetirányba, vagy akár annak szembe, 22kg-os teherbírással rendelkezik! Tágas, így akár a magasabb növésű gyerekek számára is tökéletes. Tovább hosszabbított, állítható lábtámlával is rendelkezik, így nem csak divatos, de praktikus is. A háttámlát akár teljesen vízszintesre lehet állítani, minden évszakban használható tágas kupolatetőjének és lábzsákjának köszönhetően. A "Full Cover" kupolatatető tovább tágítható egy cipzár segítségével, így fekvő állapotban is tökéletesen védi a kicsit. A tetőben található kis ablaknak köszönhetően akkor is látja, mikor az ülés menetirányba van állítva. 

A csomagolás nem tartalmaz babakocsi alvázat.

Súly 3.5 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: