• 1 / 3
 

Difrax Natural Desert cumi 12+

Nincs értékelés
 

Az anatómiai kialakítású Difrax cumik teljes egészében megfelelnek a csecsemő szívási igényeinek. A szívóka alakja kerek és domború, a csecsemő számára édesanyja mellére hasonlít, így gyorsan hozzászokik a cumihoz. Maga a cumi és a szívó rész optimális méretét a Difrax orvosi csapatának szakértői tervezték és alakították ki úgy, hogy ideális legyen a csecsemők számára 12 és 18 hónapos kor között.

Elérhetőség Raktáron (14 db)
Ft1 799
   
Termékkód DF804B12
Márka Difrax
Kategória Cumik
Jótállás 24
 

A Difrax cumi megnyugtatja a gyermeket és az anyát is. A Difrax cumi kényelmet és nyugalmat biztosít a babának és a mamának is, mivel a baba a cuminak köszönhetően olyankor is biztonságban érzi magát, amikor nincs mellette az édesanyja. Amikor nőnek a fogak, nyomást gyakorolnak az ínyre. Ilyenkor az egyik leggyorsabb gyógymód a cumi. A cumi gyengédebb az első fogakhoz, mint a baba hüvelykujja, higiénikusabb és biztonságosabb. A későbbiekben pedig könnyebb leszoktatni a gyereket a cumiról, mint a hüvelykujj szopásáról. Az anatómiai kialakítású szilikon szívóka rész ebben a kategóriában a keménység szempontjából jó kompromisszum a puhább 6+ és keményebb 18+ kategória cumijai között. Így a 12+ kategóriás cumi megfelelő segítőtárs a cumiról való leszokásban.

Az egyedi Difrax cumi pillangó formájának köszönhetően megfelelően illeszkedik a baba szájához és arcához, szabadon hagyva az orrát a megfelelő légzés érdekében. A cumin található két nyílás biztosítja a megfelelő levegőellátást, csökkentve ezzel a csecsemő bőrének esetleges irritálását. A cumi kényelmet és nyugalmat biztosít a babának. A Difrax cumik több dizájnos kivitelezésben és különböző színekben kaphatók.

Tulajdonságok:

  • A cumi szilikonból készült.
  • A Difrax javaslata szerint a cumit minden 6 hétben cserélje le.
  • Ajánlott naponta ellenőrizni a cumi állapotát. Erősen húzza meg a szívókát és bizonyosodjon meg róla, hogy a cumi sértetlen.
Súly 0.02 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: