• 1 / 8
 

Difrax Állítható áramlású S alakú cumisüveg 1-2-3 Natural 250ml

Nincs értékelés
 

A Variflow áramlásszabályozó rendszerrel ellátott Difrax S alakú 1-2-3 cumisüveget a szülők különböző sűrűségű ételekkel történő etetésre használják. Tejhez vagy teához válassza az 1-es pozíciót, hígabb kásához vagy pürésített leveshez válassza a 2-es pozíciót, a sűrűbb kásához pedig a 3-as pozíciót. Így mindössze egy cumisüvegre lesz szükség különböző sűrűségű ételekhez.

Elérhetőség Raktáron (11 db)
Ft3 990
   
Termékkód DF712
Márka Difrax
Kategória Babaflakonok, cumisüvegek
Jótállás 24
 

A Difrax S alakú 1-2-3 cumisüveg használata 3 hónapos kortól ajánlott, egyaránt megfelel híg és sűrűbb ételek elfogyasztására. Ideális választás, ha a csecsemőt még tejjel is, valamint különböző kásákkal, pürékkel és pépekkel is tápláljuk. A cumi speciális bevonata teszi lehetővé, hogy a csecsemő könnyen a szájában tudja tartani azt. A cumi alakja kerek és domború, a csecsemő számára édesanyja mellére hasonlít, így gyorsan hozzászokik a cumisüveg használatához. Az S alakú 1-2-3 cumisüvegnek 3 adagolási szintje (pozíciója) van a helyes táplálás érdekében: folyékony / kissé sűrűbb / sűrű. Az áramlásszabályozó kezelése nagyon egyszerű - ki kell lazítani és tekerő mozdulattal a kívánt pozícióba állítani. Az üveg alján található anti-colic szelep megakadályozza a vákuum kialakulását, a levegő nem keveredik az étellel, így megakadályozza a hasfájást és a gyomorgörcsöket.

Tulajdonságok:

  • A cumisüveg használatakor a cumi teljesen megtelik folyadékkal/étellel, így a baba nem tud felesleges levegőt beszívni.
  • Az üveg aljában található anti-colic szelep biztosítja, hogy a levegő az üveg alján keresztül jut be a cumisüvegbe, így a levegő nem keveredik össze a cumisüvegben található étellel.
  • A tökéletesen kialakított és természetes alakú cumit a csecsemő könnyen elfogadja, mivel alakja édesanyja mellére emlékezteti őt.
  • Egy cumisüveg különböző sűrűségű ételekhez.
  • A Variflow gyűrűnek köszönhetően állítható/szabályozható az áramlás, valamint a cumi jelekkel ellátott, amik megkönnyítik a megfelelő beállítást.
  • A beállítás megváltoztatása nagyon egyszerű. Lazítsa meg a cumisüvegen a cumit tartó gyűrűt, forgassa el a cumit úgy, hogy a kívánt áramlás (I, II, III) jele a baba orra irányába legyen, és újra húzza be a gyűrűt.
  • A cumisüveg minden része szétszedhető, így könnyen tisztítható.

Tipp!Az 1-2-3 cumi hegyén résnek (bevágásnak) kell lennie. Amennyiben csak 2 lyukat lát rajta, lehetséges, hogy az új szilikon anyag továbbra is összetart. A hüvelykujjával és a mutatóujjával röviden nyomja meg a cumi végét, így a szilikon anyag elválik egymástól. A cumi most már megfelelően működik!

Súly 0.11 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: