• 1 / 8
 

Bébé-Jou Sense Edition digitális babakád szett állvánnyal Griffin Grey

Nincs értékelés
 

Egy kényelmes digitális babakád - Bébé-jou Sense Edition Griffin Grey, és egy divatos babakád állvány - Sense white árnyalatban - a tökéletes fürdető szett.

Elérhetőség Raktáron (7 db)
Ft48 800
   
Termékkód B4204058
Márka Bebe-Jou
Kategória Babakádak
Jótállás 24
 

A baba fürdetése a kedvenc esti rituálék közé tartozik, melyen gyakran az egész család részt vesz. Az állványra rögzített babakád segítségével a fürdetés történhet egyenesen a gyerekszobában és a kicsit nem kell sehová sem hordani. Az állvány és a babakád így a szoba részévé válik és pozitívan befolyásolja a szobáról keltett benyomást. A Bébé-jou Sense állvány erősíti ezt a benyomást a műanyag és bükkfa kellemes kombinációjával. A babakád és tartozékai certifikált anyagokból készültek és színben tökéletesen kombinálhatók.

Sense Edition babakád:

Dizájn, egyszerű használat és biztonság. Kényelmes és jól kidolgozott babakád, amelyet a "Click-system" rendszerrel is felszereltek. Ezen innovatív rendszer segítségével egyszerűen és stabilan tudja a babakádat ráhelyezni az állványra. Ugyan ilyen egyszerűen le is lehet a kádat venni.

A Sense Edition babakád digitális mérő egységgel van ellátva, amely hőmérőt és időzítőt is tartalmaz. Beépített hőmérője méri a víz és a helység hőmérsékletét egyaránt. Így biztosítani tudja gyermeke számára a biztonságos és kellemes vízhőmérsékletet, bárhol is zajlik a fürdetés. Az információk a digitális modulon láthatóak, mely vezeték nélküli összeköttetéssel működik. A vízben való mulatozás közben könnyen elfeledkezünk az időről, ezért a LED modul időzítővel is el lett látva. Így elkerüli az érzékeny gyermek bőr kiszáradását a hosszas vízben töltött idő következtében.

Sense állvány:

A Sense állvány lábai lakkozott bükkfából készültek, amely FSC certifikációval rendelkezik. Ennek köszönhetően modern, meleg benyomást kelt. Természetesen praktikus részekkel is el van látva, tartozéka a törülköző tartó, egy tágas műanyag polc, mely elegendő helyet biztosít a sampon, mosókendő és fürdőhab tárolására. Így kéznél van minden, amire szüksége lehet, hogy gyermekével kiélvezze a fürdés minden pillanatát. Az innovatív rögzítési rendszer biztosítja, hogy a babakád egyszerűen fel- és leszerelhető. Egy kattintás, és babája zavartalanul pancsolhat.

Ha megvásárolja a Sense babakáddal együtt a vízleeresztő csövet és pelenka tároló vödröt is, kialakíthat egy komplex rendszert gyermeke fürdetésére. Biztonságát a legjobb hírnévvel bíró tanúsítócég tesztje garantálja, a TÜV. Az állvány maximum 18 kg-ig használható.

A kád súlya: 1,56 kg. Csomagolás méretei: 80 x 42 x 31 cm. anyag: PP.,Tápegység: 2x AA elem (a tápegység részei)

Az állvány nettó súlya: 3,25 kg, csomagolással: 3,65 Kg. Méretek: használatra készen: 60,2x49,8x83,4 cm. Csomagolás méretei: 55,8x36x18,3cm

Súly 4.81 kg

A Bébé-Jou Sense Edition digitális babakád koncepciója


Bébé-jou Sense Edition digitális babakád


Bébé-jou Sense Edition digitális hőmérő oktatóanyag


Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: