• 1 / 6
 

Bébé-Jou digitális babakád Sense Edition Sky Green

Nincs értékelés
 

Kényelmes digitális babakád Sense Edition szoba- és viz-hőméréssel. Az időzítővel is rendelkező babakád a Sense terméksorba tartozik. Ebben megtalálja a stílusos babakád állványt is, amely Click rendszerrel működik.

Elérhetőség Raktáron (3 db)
Ft21 900
   
Termékkód B4202055
Márka Bebe-Jou
Kategória Babakádak
Jótállás 24
 

Dizájn, egyszerű használat és biztonság. Kényelmes és jól kidolgozott babakéd, amelyet a "Click-system" rendszerrel is felszereltek. Ezen innovatív rendszer segítségével egyszerűen és stabilan tudja a babakádat rá helyezni az állványra. Ugyan ilyen egyszerűen le is lehet a kádat venni.

A Sense Edition babakád digitális mérő egységgel van ellátva, amely hőmérőt és időzítőt is tartalmaz. Beépített hőmérője méri a víz és a helység hőmérsékletét egyaránt. Így biztosítani tudja gyermeke számára a biztonságos és kellemes vízhőmérsékletet, bárhol is zajlik a fürdetés. Az információk a digitális modulonon láthatóak, mely vezetéknélküli összeköttetéssel működik. A vízben való mulatozás közben könnyen el feledkezünk az időről, ezért a LED modul időzítővel is el lett látva. Így elkerüli az érzékeny gyermek bőr kiszáradását a hosszas vízben töltött idő következtében.

Ha megvásárolja a Sense babakáddal együtt a lefojó csövet és pelenka tároló vödröt is, kialakíthat egy komplex rendszert gyermeke fürdetésére. Biztonságát a legjobb hírnévvel bíró tanusítócég tesztje garantálja, a TÜV.

Súly: 1,56 kg. Csomagolás méretei: 80 x 42 x 31 cm. anyag: PP.

Tápegység: 2x AA elem (a tápegység részei)

Súly 1.56 kg

A Bébé-Jou Sense Edition digitális babakád koncepciója


Bébé-jou Sense Edition digitális babakád


Bébé-jou Sense Edition digitális hőmérő oktatóanyag


Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: