Újdonság Nagyító
  • 1 / 4
 

Babakád Bébé-Jou Sense Sweet Butterfly

Nincs értékelés
 

A Bébé-jou Sense babakád az új vízkiengedő rendszerével és Click csatlakozó rendszerével az új Sense terméksorba tartozik, melynek része a luxus kivitelezésű, lakozott bükkfából készült karcsú lábakkal ellátott kádállvány is.

Elérhetőség Raktáron (5 db)
Ft10 900
   
Termékkód B620008
Márka Bebe-Jou
Kategória Babakádak
Jótállás 24
 

A baba fürdetése egy olyan napi rituálé, amit mindenki, a baba és a szülők is, élvezni fog. A kényelmes és gondosan megtervezett Bébé-Jou Sense babakád az innovatív Click rögzítőrendszer második generációjával készült a még nagyobb biztonság és kényelem érdekében. Csak 1 kattintás, és a babakád könnyen és biztonságosan felhelyezhető a Sense kádállványra. Ugyanilyen egyszerűen a babakád egy kattintással levehető az állványról. A Bébé-Jou babakádak az egészségre ártalmatlan anyagokból készülnek. Azonos színben elérhető egy egész termékcsalád. A termékek aranyos karakterekkel vannak díszítve, amiket a gyerekek annyira szeretnek. Sima felületének köszönhetően könnyen tisztán tartható. A babakádat a baba igényeit szem előtt tartva tervezték. Sima felületű, éles szélek nélkül. Anatómiai formája tökéletes arra az időszakra, amikor a kicsi már felül. Az új kialakítású vízkiengedő nyílás lehetővé teszi a vízleeresztő cső könnyebb csatlakoztatását.

A többi külön megvásárolható Bébé-Jou termékkel (állvány, bebe-bubble, pelenkatartó vödör, stb.) együtt egy tökéletes rendszert alkotnak, melynek biztonságát a TÜV tanúsítvány is megerősíti. Együtt kielégítik baba és mama minden igényét a fürdetés terén. A babakád valóban tágas, így sokáig használható.

A vízleeresztő cső és a kádállvány külön vásárolható meg.

Súly: 1,42 kg.

Méretek: 80x42x31 cm.

Súly 1.42 kg
Motívum/Széria Sweet Butterfly
Szín rózsaszín

Babakád Bébé-Jou Sense Steppe videó


Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: