Újdonság Nagyító
  • 1 / 5
 

Természetes baba matrac MUU, 120x60x12 cm

Nincs értékelés
 

Babaágyba való latex matrax biztonsági kerettel és természetes anyagogból készült huzattal, 120x60 cm, vastagsága 12 cm. A huzat atkaellenes kezeléssel rendelkezik. 

Elérhetőség Raktáron (5 db)
Ft44 900
   
Termékkód MBM66502
Márka My Baby Mattress
Kategória Matracok
Jótállás 24
 

Babaágyba való latex matrax biztonsági kerettel és természetes anyagogból készült huzattal, Spanyolország legnagyobb matrac gyártójától. A huzat két fele különbözik. Az egyik oldal 100% pamut, míg a másik 3D pamut hálóval van fedve. Két különböző időszakra felel meg a mtrac: Az első a 0-8 kg gyerekek számára - a puha oldal csökkenti a koponya deformitás lehetőségét. A másik időszak +8 kg-os gyerekek számára a keményebb oldal, támogatja a csontok megfelelő fejlődését.A huzat atkaellenes kezeléssel rendelkezik. 

icon-latex   A Latex egy természetes anyag, amely támogatja az egyenletes hőmérséklet fenntartását. Alkalmazkodó és flexibilis, tökéletes anatómiai támasz.  

icon-perforado   Perforált mag: lehetővé teszi a levegő keringását, így gátolva a nedvesség gyülemlését.

icon-frame  BELSŐ BIZTONSÁGI KERET  A gyereket a matrac közepén tartja és meggátolja, hogy az a matrac és kiságy közé szoruljon. 

icon-CO2   A CO2 csökkentése: A matrac légáteresztő, hogy a megelőzze aCOés a nedvesség magasabb koncentrációját. 

icon-zipp  Levehető huzat A cipzár megfelel az UNE EN 71.3: 96 (európai) szabványnak: a csúszkája zsebben van, ami megakadályozza a gyermek sérülését.

icon-praci   A huzat mosható a címkén szereplő utasításoknak megfelelően.

icon-inpotah   A belső huzat légáteresztő, elasztikus és biztonságos - gátolja a gyerek belső maggal való érintkezését. 

Karbantartás: a matracot szellőztesse, a por eltávolítása érdekében porszívózza, a levehető huzatot mosógépben 40°C-on moshatja.

Súly 5.85 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: