• 1 / 2
 

Inglesina Darwin Toddler i-Size Portland Blue

Nincs értékelés
 

Már megvásárolták az Inglesina Darwin autósülést isofixes bázistalppal? Akkor biztosan felkelti érdeklődésüket az új Darwin Toddler autósülés, amely a Darwint követve a következő kategória és ráhelyezhető a már megvásárolt isofixes bázistalpra. Az ECE R129 szabvány által jóváhagyott és használata 61 cm-es magasságtól egészen 105 cm-ig alkalmas.

Elérhetőség Raktáron (1 db)
Ft119 900
   
Termékkód AV75N0PTB
Márka Inglesina
Kategória Gyerekülés, autósülés
Jótállás 24
 

Már megvásárolták az Inglesina Darwin autósülést isofixes bázistalppal? Akkor biztosan felkelti érdeklődésüket az új Darwin Toddler autósülés, amely a Darwint követve a következő kategória és ráhelyezhető a már megvásárolt isofixes bázistalpra. Az ECE R129 szabvány által jóváhagyott és használata 61 cm-es magasságtól egészen 105 cm-ig alkalmas. Akkor is jó választás lehet, ha gyermeke már kinőtte a bébihordozót. Ebben az esetben szükséges megvásárolni az isofixes bázistalpat, amit a kapcsolódó termékek között találnak meg.

Az ülés maximális biztonságot nyújt a gyermeknek az autóban ülve. A menetiránynak háttal történő utazás valóban nagyon biztonságos, főleg a pici babák számára ajánlott. Az autósülés méretét tekintve két korlátozással találkozhatunk: a jármű belső méretei és a gyermek magassága. Éppen ezért az autósülés járműben való orientációja - menetiránynak háttal vagy menetiránnyal megegyezően - a gyermek életkorától függ. 15 hónapos korig (75 cm) az ECE R129 szabványnak megfelelően menetiránynak háttal kell szállítani, később (76 - 105 cm) menetiránnyal megegyezően is szállítható. Nagyon fontos biztonsági funkció a vállpántok, valamint a fejtámla magasságának helyes beállítása. Mivel a fejtámla és a vállpántok beállítása központi mechanizmussal történik, így a vállpántok minden esetben igazodnak a gyermek magasságához.

Az autósülés nagyon kényelmes és tágas, a gyerkőcnek elég helye van benne. A szinte teljesen fekvő pozícióba állítható háttámla biztosítja a kényelmet a hosszú utak során, akár alvás közben is.

Tulajdonságok:

  • Az ECE R129 i-Size szabvány által jóváhagyott 61 - 105 cm magas gyermekek számára.
  • Az autóba történő behelyezéshez ugyanolyan bázistalpra van szükség, mint a Darwin esetében.
  • A csípő, törzs és a fej oldalirányú védelme.
  • Kényelmes utazás a gyermek számára a megfelelő testtartást biztosító dőlésszögnek köszönhetően.
  • 4 pozícióban állítható.
  • A 6 magassági pozícióba állítható fejtámla megfelelően védi a fejet, és egyidejűleg bebiztosítja a vállpántok megfelelő magasságát.
  • A központi vezérlésnek köszönhetően könnyű és biztonságos csatlakoztatás a bázistalphoz.
  • A levehető huzat 30°C-on kézzel mosható.

Műszaki adatok (isofixes bázistalp nélkül):

Súly: 6,9 kg

A háttámla belső szélessége: 30 cm

A háttámla belső magassága: 55 cm

Az ülőrész szélessége: 25 cm

Külső méretek: 42,5 x 46,6 x 71,5 cm (szélesség x magasság x mélység)

Súly 6.9 kg

Az Inglesina Darwin Toddler autósülés bemutatása


Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: