• 1 / 3
 

Difrax Natural Sunset cumi 20+

Nincs értékelés
 

A Difrax Natural 20+ cumi 20 hónapos kortól ajánlott. A szilikon cumi erősebb és teltebb mint a 12+ cumi esetében, viszont nem kemény. A kicsik ezért könnyen elfogadják.

Elérhetőség Raktáron (6 db)
Ft1 999
   
Termékkód DF803B12
Márka Difrax
Kategória Cumik
Jótállás 24
 

A Difrax Natural 20+ cumi 20 hónapos kortól ajánlott. A szilikon cumi erősebb és teltebb mint a 12+ cumi esetében, viszont nem kemény. A kicsik ezért könnyen elfogadják. Némelyik gyereknek a klasszikus 18+ cumik túl kemények.

A Difrax cumik pillangó formályú szerkezettel rendelkeznek, így szabadon hagyva az orrot és szépen simul az archoz. A szerkezetben található nyílások biztosítják a levegő szabad mozgását, így a kicsi érzékeny bőre nem sérül. A cumi mérete kimondottan 20 hónapnál idősebb gyerekek számára lett tervezve. Gömbölyű, szimetrikus formájának köszönhetően a legtöbb totyogónak megfelel. Logopédus és fogorvos szakértők segítségével lett kifejlesztve. Az új "Nature" kollekció természetes, neutrális árnyalatú mintáinak köszönheti a nevét.

  • A kicsi könnyen tud lélegezni a cumi formájának köszönhetően
  • A levegő áramlást biztosító nyílások gátolják a száj körüli bőr sérülését
  • Az erős cumi segít a leszoktatási folyamatban

Tanács: a cumi élettartama átlagosan 6 hét, ezért ezen idő leteltével cseréljen egy új cumira. Minden nap huzogassa meg a cumit és ellenőrizze, hogy az sértetlen. Amennyiben sérülést talál rajta, a cumit azonnal cserélje le.

Súly 0.02 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: