• 1 / 6
 

Difrax cumisüveg kezdő csomag tisztító kefével

Nincs értékelés
 

Válassza az egyedei S-alakú cumisüveget légáteresztő szeleppel a Difraxtól. Ebben a kezdő csomagban 3 cumisüveget talál, tisztító kefével együtt és 2 darab M-méretű pót cumit.

Elérhetőség Raktáron (6 db)
Ft9 790
   
Termékkód DF601
Márka Difrax
Kategória Babaflakonok, cumisüvegek
Jótállás 24
 

Válassza az egyedei S-alakú cumisüveget légáteresztő szeleppel a Difraxtól. Ebben a kezdő csomagban 3 cumisüveget talál, tisztító kefével együtt és 2 darab M-méretű pót cumit. Ez a kezdő szett ideális a hozzá táplálás kezdeteiben, mivel tartalmaz minden olyan terméket, amelyek a baba etetéséhez szükségesek.

Az egyedi S-formájú cumisüveget használhatja újszülött és akár koraszülött babája táplálásához is egyaránt. A könnyen szétszedhető alsó szelepnek köszönhetően a cumisüveg könnyen tisztítható. Az üveg aljában található anti-colic szelep úgy engedi be a levegőt cumizás közben, hogy az nem keveredik az üveg tartalmával. Így biztosítja a baba számára a biztonságos táplálkozást, felesleges levegő nyelése nélkül. Így segíti kivédeni a görcsös gyomor fájdalmat és büfizést. A Difrax S-formájú üvegje az első olyen üveg, mely biztosítja a természetes pozícióban történő táplálkozást babának és mamának egyaránt. Minden használat előtt ellenőrizze, hogy az anti-colic szelep tiszta és légáteresztő.

A kezdő csomag tartalma:

  • Cumisüveg tisztító kefe beépített exettel a cumi tisztítására
  • 1 x 170 ml fehér S-cumisüveg (natural S cumival együtt)
  • 2 x 250 ml fehér és ezüst színű S-cumisüveg (natural S cumival együtt)
  • 2 x natural M cumi

Mikrohullámú sütőbe is megfelelőek (max.5 perc 800W) és a keféfel együtt mosogató gépben moshatóak.

Súly 0.48 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: