• 1 / 4
 

Difrax Anatomikus cumi, I LOVE MAMA 18+

Nincs értékelés
 

A Difrax anatómiailag formázott cumija teljes mértékben kimeríti babája szívó szügségleteit. A cumi formája gömbölyű es domború, a kemény, szilikonnal kitöltött szívó rész kifejezetten a 18 hónaposnál idősebb gyermekek részére lett kifejlesztve. Segíti a cumiról való leszokást.

Elérhetőség Raktáron (46 db)
Ft1 999
   
Termékkód DFIL802B03
Márka Difrax
Kategória Cumik
Jótállás 24
 

A Difrax cumi megnyugtatja a mamát és a babát is.Egy gyermek érkezése fejére tudja állítani az életünket. A kicsik szopó reflexe nagyon erős, főleg az első 5 hónapban, viszont nem lehetünk folyton kéznél. A Difrax cumi elhozza Önnek és gyermekének a kényelmet azzal, hogy gyermekének biztosítja a biztonság érzetét, ha nincs is éppen mellette. A cumi ezentúl a fogakhoz is kíméletesebb, higiénikusabb és biztonságosabb is mint a kicsi ujja. A cumiról való leszokás pedi sokkal könnyeb, mint az ujj szopagatásáról. Az anatómiailag formázott szívóka keményebb, mint a Difrax többi cumija esetében, így tökéletes segéd a cumizásról való fokozatos leszoktatásra.

Az egyedi Difrax cumi teste pillangó formájú, így biztosítja, hogy az tökéletesen rá illik kicsinye szájára. A formája lehetővé teszi a kicsi orron keresztüli légzését. A 2 extra nyílás pedig biztosítja a levegő megfelelő mozgását, ami csökkenti a baba bőrének irritációját. A kicsinek biztonság érzetet biztosít és ellazítja. A Difrax cumik többféle divatos formában és színárnyalatban kaphatóak.

  • A telt szilikon szívóka segíti a cumizásról való leszokást
  • A Difrax 6 hetente ajánlja cserélni a cumikat
  • Ajánlatos napi szinten ellenőrizni a cumi állapotát annak erős megfeszítésével, hogy biztos lehessen benne, hogy a cumi rendben van
Súly 0.05 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: