Dbb cumisüveg 270 ml, újszülött kaucsuk cumi, Dark Blue

Nincs értékelés
 

Nagyon könnyű cumisüveg anticolic kaucsuk cumival, amely BPA és ftalát mentes. Szabadalmaztatott rendszer. Gyártási ország: Franciaország.

Elérhetőség Raktáron (15 db)
Ft2 290
   
Termékkód DBB119204
Márka dBb Remond
Kategória Babaflakonok, cumisüvegek
Jótállás 24
 

Nagyon könnyű cumisüveg anticolic kaucsuk cumival, amely BPA és ftalát mentes. Szabadalmaztatott rendszer. Franciaországban készült, egy olyan cégben, amely 1947-ben jelen volt a modern, csavaros, etetőcumival és gyűrűvel ellátott cumisüveg megszületésekor. A dBb Remond több mint 70 éve élen jár a cumisüvegek fejlesztésében és Európába egyik vezető gyártója. Főleg olyan gyermekeknek és édesanyáknak nyújt segítséget, akik nem tudnak szoptatni vagy kevés tejük van, így szükség van a hozzátáplálásra.

A cumisüveg kis tömegét az egészségre ártalmatlan polipropilén használata biztosítja, amely a szokásos használat során ütésálló és törhetetlen is. A magas henger alakú forma megkönnyíti a tisztítást, valamint tökéletesen illeszkedik a sterilizálókba és cumisüveg melegítőkbe. Anticolic kaucsuk cumival ellátott, amely alsó szélén 15 mikroszelep található. Ezek szabályozzák a tej vagy a tea áramlását és biztosítják a szükséges mennyiségű levegőt a cumisüvegben. A gyermekének megfelelő beállítás elérése érdekében húzza be vagy lazítsa ki a cumi gyűrűjét.

Az üveg hátoldalán mérőskála található, 20 ml és 270 ml között, 5 ml-ként.

A cumisüveghez tartozó cumi használata a baba életének első 4 hónapjában ajánlott. A cumin 2 nyílás található, amelyek megfelelő használat mellett biztosítják, hogy a tej vagy más ital éppen úgy áramlik a baba szájába, mint szoptatás közben az anyatej. Valamint a cumi hossza és alakja optimális, elősegíti a szopási reflexet. A felhasznált kaucsuk nagyon rugalmas és alkalmas olyan gyermekek számára is, akiknek kisebb az étvágyuk, és hosszabb ideig isznak.

Sterilizálhatja a cumisüveget gőzben, elektromos sterilizálóban vagy mikrohullámú sütőben használható sterilizálóban. A tejet cumisüveg melegítőben vagy mikrohullámú sütőben melegítheti. Mindig ellenőrizze a tej hőmérsékletét, mielőtt a babának adja.

Javaslat a hosszú élettartamra: a sterilizálóban történő sterilizálás kíméletesebb, mint a kifőzés vagy a fertőtlenítőszerben történő áztatás. Csökken a műanyag károsodásának vagy homályosságának kockázata. A cumisüveget kaucsukból vagy szilikonból készült kefével ajánlott tisztítani.

Tipp: töltse meg a cumisüveget babavízzel, tegye bele a cumisüveg melegítőbe, majd amikor a víz már meleg, adja hozzá a megfelelő mennyiségű tejport. A por könnyen feloldódik. Zárja le a cumisüveget és rázza össze a tartalmát. A langyos vagy meleg tej könnyebben emészthető és segíti a baba elalvását.

A polipropilén cumisüveg űrtartalma 270 ml, súlya 50 g.

A csomag méretei: 23,5 x 5,5 x 5,5 cm.

Súly 0.075 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: