Dbb cumisüveg 120 ml, újszülött kaucsuk cumi, Sky Blue

Nincs értékelés
 

A térfogatát tekintve újszülöttek számára tervezett cumisüveg, amely később tökéletesen megfelel gyümölcslevekhez. Speciális újszülött kaucsuk cumi, két lyukkal. A kupak megvédi a cumit, így az mindig higiénikus marad.

Elérhetőség Raktáron (10 db)
Ft1 990
   
Termékkód DBB117201
Márka dBb Remond
Kategória Babaflakonok, cumisüvegek
Jótállás 24
 

A cumisüveg, a csavaros gyűrű és a higiénikus kupak - mind BPA-mentes polipropilénből készültek. A térfogatát tekintve újszülöttek számára tervezett cumisüveg, amely később tökéletesen megfelel gyümölcslevekhez. A két lyukkal ellátott speciális újszülött kaucsuk cumi megakadályozza a büfizést és szabályozza a beszívott levegő mennyiségét, valamint megakadályozza a beszívott levegő lenyelését. Ennek köszönhetően nem lesz hasfájós a baba. A henger alakú forma megkönnyíti a tisztítást, valamint tökéletesen illeszkedik a sterilizálókba és cumisüveg melegítőkbe. Nagyon könnyű cumisüveg, gyakorlatilag összetörhetetlen. Dobozva van csomagolva.

Tulajdonságok:

  • Újszülött kaucsuk cumi.
  • Az üveg hátoldalán mérőskála található, 5 ml és 120 ml között, 5 ml-ként.
  • Sterilizálható.
  • Megfelel minden érvényben lévő szabványnak.

Javaslat a hosszú élettartamra: a sterilizálóban történő sterilizálás kíméletesebb, mint a kifőzés vagy a fertőtlenítőszerben történő áztatás. Csökken a műanyag károsodásának vagy homályosságának kockázata. A cumisüveget kaucsukból vagy szilikonból készült kefével ajánlott tisztítani.

Tipp: töltse meg a cumisüveget babavízzel, tegye bele a cumisüveg melegítőbe, majd amikor a víz már meleg, adja hozzá a megfelelő mennyiségű tejport. A por könnyen feloldódik. Zárja le a cumisüveget és rázza össze a tartalmát. A langyos vagy meleg tej könnyebben emészthető és segíti a baba elalvását.

Franciaországban készült, egy olyan cégben, amely 1947-ben jelen volt a modern, csavaros, etetőcumival és gyűrűvel ellátott cumisüveg megszületésekor. A dBb Remond több mint 70 éve élen jár a cumisüvegek fejlesztésében és Európába egyik vezető gyártója. Főleg olyan gyermekeknek és édesanyáknak nyújt segítséget, akik nem tudnak szoptatni vagy kevés tejük van, így szükség van a hozzátáplálásra.

Súly 0.039 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: