• 1 / 2
 

Bambino Mio Pelenka vödör és 2 db mosóháló szett

Nincs értékelés
 

A praktikus pelenka vödör és 2 darabot tartalmazó mosóháló szett jelentősen kényelmesebbé teszi a mosható pelenkák használatát. Lehetővé teszi a piszkos pelenkák kényelmes tárolását, és hogy a piszkos pelenkákat a pelenka vödörből a mosógépbe tegyük anélkül, hogy újra meg kelljen fognunk őket.

Elérhetőség Raktáron (26 db)
Ft12 490
   
Termékkód BKLBMLB2
Márka Bambino Mio
Kategória Pelenkák és külsők
Jótállás 24
 

Pelenka vödör fogantyúval és zárható fedéllel, amely megakadályozza, hogy a használt pelenkák szaga bejárja az egész lakást és amely megkönnyíti a pelenkák áthelyezését a mosógépbe. A mosóháló könnyedén felhelyezhető a vödör felső peremén található kampókra. A szorosan illeszkedő fedél a vödörbe zárja a kellemetlen szagokat. A fogantyú előrehajtásával a fedő a vödörre rögzül és biztosan tart akkor is, ha a vödör véletlenül felborul, így nem kell félni attól, hogy a piszkos pelenkák kiszóródnak. A pelenka vödör a mosóhálóval és a miofresh pelenkafertőtlenítővel együtt használva jelentősen kényelmesebbé teszi a mosható pelenkák használatát.

  • Négy belső kampó a mosóháló felhelyezésére.
  • Szoros illeszkedésű zárható fedele megakadályozza, hogy a gyermek kinyissa.
  • A mosóháló lehetővé teszi, hogy a piszkos pelenkákat a pelenka vödörből a mosógépbe tegyük anélkül, hogy újra meg kelljen fognunk őket.

Használati tippek:

Használat előtt helyezze a vödörbe a mosóhálót. A széklettel szennyezett pelenkák esetében távolítsa el a székletet a pelenkából, mielőtt a pelenkát a vödörbe helyezi. Az első vödörbe helyezett pelenkára szórjon egy adag miofresh pelenkafertőtlenítőt (külön kapható) és tegye a vödörre a fedelét. A miofresh reakcióba lép a pelenkában levő nedvességgel, aminek köszönhetően minimális mennyiségű ózon keletkezik, amely megakadályozza a baktériumok szaporodását és a vizelet ammóniává alakulását. Ezután dobja a vödörbe a többi pelenkát is. Mikor a vödör megtelt, akassza le a hálót a kampókról és tegye mindenestől a mosógépbe. Helyezze a vödörbe a másik mosóhálót.

A vödör súlya: 0,980 kg. A vödör méretei: 26 cm x 25 cm x 26 cm.

Súly 1 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: