• 1 / 8
 

BabyDan Finger Guard Ujjvédő ajtóra 2 dbs, BIO

Nincs értékelés
 

A BabyDan által kínált ujjvédő megakadályozza, hogy a gyermek odacsukja az ujját az ajtóba, valamint hogy a huzat becsapja az ajtót.

Elérhetőség Raktáron (7 db)
Ft1 690
   
Termékkód BD8515-2-12
Márka Baby Dan
Kategória Biztonsági elemek
Jótállás 24
 

Egy szellőztetés következtében támadó huzat ugyanúgy becsapja az ajtót, mint a gyerekek játék közben. Időben készüljünk fel és így megelőzhetjük gyermekeink sérüléseit. Kiemelkedően egyszerű és biztonságos megoldást nyújt a BabyDan által kínált Ujjvédő ajtóra.

Az ujjvédő felhelyezése az ajtószárnyra nagyon egyszerű. Nem engedi teljesen becsukódni az ajtót, egy résnyire nyitva hagyja az ajtót, így mindig elegendő hely marad az ujjak számára. Ha az ajtót szeretné becsukni, elég levenni az ujjvédőt és felakasztani a kilincsre, hogy legközelebb is kéznél legyen, ha szükség lesz rá..

Felhelyezhető bármilyen ajtószárnyra, amelynek vastagsága minimum 25 mm és maximum 32 mm. Elhelyezheti az ajtószárny függőleges élén, a kilincs magasságában, vagy a felső vízszintes élen. Ebben az esetben ajánlatos a forgástengelytől legalább 20 cm távolságra tenni.

  • Felhelyezhető bármilyen ajtószárnyra
  • Ftalátok, BPA és PVC mentes
  • A csomagolás 100% biologikusan lebontható és Cradle to Cradle certifikációval rendelkezik

     

    A Finger Guard csomagolása 100% biologikusan lebontható és Cradle to Cradle certifikációval rendelkezik  Ez azt jelenti, hogy a csomagolás természetesen lebomlik és nem hagy semmilyen nyomot maga után, ami károsíthatná a környezetünket. Így nem csak gyermeke biztonságát biztosítja, de megvédi a környezetet, amiben élni fog.

    Műszaki adatok:Anyaga: hőre lágyuló gumi, PVC mentes,Súly: 0,030 kg,A csomagolás méretei: 14,5 x 18,5 x 1 cm,a csomag 2 db ujjvédőt tartalmaz.

Súly 0.05 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: