Újdonság Nagyító
  • 1 / 6
 

ANDY gyerek matrac 120x60x14 cm

Nincs értékelés
 

Egy egyedi matrac a 120 x 60 cm méretű kiságyak számára, amely Nucol®  rendszerrel és 14 cm vastag memória habbal van el látva. A biztonságot tovább biztosítja a belső kerek. Spanyolország legnagyobb matrac gyártójától származó matrac atkák elleni védelemmel rendelkezik.

Elérhetőség Raktáron (4 db)
Ft53 900
   
Termékkód MBM66202
Márka My Baby Mattress
Kategória Matracok
Jótállás 24
 

Egy egyedi matrac a 120 x 60 cm méretű kiságyak számára, amely Nucol®  rendszerrel és 14 cm vastag memória habbal van el látva. A biztonságot tovább biztosítja a belső kerek. Spanyolország legnagyobb matrac gyártójától származó matrac atkák elleni védelemmel rendelkezik. A huzat mindkét oldalon különbözik. A huzat Tencel-ből készült, egy extra puha szövetből, amely ideális az érzékeny gyermeki bőr számára. Gyorsabban szárad mint más szövetek. A másik oldalat 3D hálló alkotja. Az első oldal 0-8 kg között használandó - puha oldal, csökkenti a koponya deformitás veszéjét. A másik 8 kg felett ajánlott - keményebb oldal. Támogatja a csontok megfleelő fejlődését. Atka elleni védelemmel rendelkezik. 

Dr. Eduard Estivill Spanyolország egyik legismertebb szakértője a gyerekek alvásával kapcsolatban. Több mint 200 alvás zavarokkal kapcsolatos cikket tett közzé nemzeti és nemzetközi tudományos publikációkban. Ezen kívül több mint egy tucat könyvet írt az egészséges alvásról és egészséges életmódról. Ezek közé tartozik a Duérmete niño (Aludj gyermekem) bestseller is. Az Ő előkelő klinikája, a Clínica del Sueño szabadalmaztatta a Nucol® rendszert egy tanulmány segítségével, amely bizonyítja, hogy a rendszer segít a gyerekeknek jobban aludni. 

 

icon-innogel   Innogel® memória habhűvösebb, mint az átlagos, zselés részecskéi késleltetik a hő abszorpciót, nyugtatják a kicsit, így zavartalan alvást biztosítva 

icon-nucol   Nucol® rendszer: Magas szintű légáteresztés és alkalmaszkodás. A gyerek súlya arányosan oszlik meg a matracon.

icon-frame  Belső biztonsági keret: A gyereket a matrac közepén tartja a gátolja, hogy az ágy és matrac közé szoruljon. 

icon-aquapur   HR Aquapur®: hideg hab, puha és kellemes a tapintása. Nyitott cellás konstrukciója biztosítja a levegő cirkulációjét a matrac belsejében. 

icon-zipp   Levehető huzat: A cipzár megfelel az UNE EN 71.3:96 szabványnak (európai szabvány): a csúszkája a zsebben marad, hogy a kicsi védve legyen.

icon-praci   A huzatot lehet mosni  a címkén feltüntetett utasítások alapján.

icon-inpotah   Belső huzat Légáteresztő, elasztikus a biztonságos belső huzat, amely gátolja a gyerek kontaktuság a matrac magjával.  

Karbantartás: a matracot szellőztesse, a por eltávolítása érdekében porszívózza, a levehető huzatot mosógépben lehet mosni 40°C-on.

Súly 4.3 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: