LUMA Digitális vízhőmérő Snow White

Nincs értékelés
 

A holland LUMA Babycare által kínált digitális vízhőmérő mindig megbízható és biztonságos. Fontos kiegészítő a fürdetéshez.

Elérhetőség Előrendelhető
Ft7 990
   
Termékkód L22301
Márka LUMA
Kategória Vízhőmérők
Jótállás 24
 

Szereti a modern és stílusos termékeket, viszont nem akar rájuk túl sokat költeni? Ez esetben a LUMA a legjobb választás. A gyerekek a születésük pillanatától imádják a vizet. Legtöbbjük számára ezek valóban pihentető pillanatok, sok móka a szülőkkel. De nagyon fontos, hogy a víz mindig megfelelő hőmérsékletű legyen. A túl hideg víz nem kellemes, a túl meleg pedig veszélyes lehet. A LUMA Babycare által kínált digitális vízhőmérő nagy segítség lesz minden egyes fürdetésnél. Amit belekerül a vízbe, a kijelző máris mutatja, hogy a víz megfelelő hőmérsékletű e, vagy esetleg túl meleg vagy hideg. Nagyon praktikus és könnyen használható.

A LUMA digitális vízhőmérő automatikusan aktiválódik, ha vízzel érintkezik és olyan pozícióban lebeg, hogy a kijelző megbízhatóan látható. Hőmérséklettől függően változtatja a színét. A kék szín jelzi a túl hideg, a piros a túl meleg vizet. A zöld szín pedig az ideális hőmérsékletű vizet jelzi. A kijelzőről leolvasható a víz pontos hőmérséklete, valamint mutatja az elem töltöttségét. Használat után a hőmérő automatikusan kikapcsol. A hőmérőt könnyű tisztán tartani. Vegye le a fedelet és tisztítsa ki.

A LUMA digitális vízhőmérő jellemzői:

  • Vízzel érintkezve automatikusan bekapcsol.
  • Használat után automatikusan kikapcsol.
  • A kijelző színe utal a víz hőmérsékletére.
  • A kijelző celsius fokban is mutatja a víz hőmérsékletét.
  • Szükséges elem: 1 x 950 mAh, 4,75 Wh.
  • Az elem élettartama: 30 óra rendeltetésszerű használat mellett.


A vízhőmérő súlya: 0,1 kg, A vízhőmérő súlya csomagolással: 0,147 kg, Méretei: 10 x 10 x 2,5 cm, A csomagolás méretei: 15 x 12,5 x 5 cm.

Súly 0.1 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: