Akció Nagyító
  • 1 / 6
 

LILO kéd oldalú gyerek matrac, 140x70x10 cm

Nincs értékelés
 

Vízálló és egyben légáteresztő 3D huzat, amely lehetővé teszi a levegő keringését, viszont gátolja a folyadék áthatolását. A huzat atka ellenes védelemmel rendelkezik. Vastatsága 10 cm. 

Elérhetőség Raktáron (5 db)
Eredeti ár Ft48 900
Megtakarítás Ft9 000 (–18 %)
Ft39 900
   
Termékkód MBM65604
Márka My Baby Mattress
Kategória Matracok
Jótállás 24
 

Vízálló és egyben légáteresztő 3D huzat, amely lehetővé teszi a levegő keringését, viszont gátolja a folyadék áthatolását. A huzat atka ellenes védelemmel rendelkezik. Vastatsága 10 cm. Két különböző oldallal rendelkezik: az első 0-8 kg között súly számára, puha, a második pedig +8 kg terhelésre - keményebb oldal, amely támogatja a csontok megfelelelő fejlődését. A huzat atka elleni védelemmel rendelkezik. 

icon-innogel  Innogel® memória hab: hűvösebb, mint az átlagos, zselés részecskéi késleltetik a hő abszorpciót, nyugtatják a kicsit, így zavartalan alvást biztosítva 

icon-aquapur   HR Aquapur®:hideg hab, puha és tapintásra kellemes.Nyitott cellás konstrukciója biztosítja a levegő cirkulációjét a matrac belsejében. 

icon-zipp  Levehető huzat: A cipzár megfelel az UNE EN 71.3:96 szabványnak (európai szabvány): a csúszkája a zsebben marad, hogy a kicsi védve legyen.

icon-praci A huzatot lehet mosni a címkén feltüntetett utasítások alapján.

icon-inpotah   Belső huzat Légáteresztő, elasztikus a biztonságos belső huzat, amely gátolja a gyerek kontaktuság a matrac magjával.  

Karbantartás: a matracot szellőztesse, a por eltávolítása érdekében porszívózza, a levehető huzatot mosógépben lehet mosni 40°C-on.

Súly 3.8 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: