Inglesina Trilogy City Silver/ White babakocsi váz

Nincs értékelés
 

A váz az Inglesina által szabadalmaztatott, jól ismert és legendás módszerrel esernyőre csukható, mindössze egy kézzel. Golyóscsapágyakkal ellátott bolygókerekek elöl, amelyek egy könnyed gombnyomással fixálhatók. Összekötött tolókar, fehér szín, összecsukva önállóan megáll.

Elérhetőség Előrendelhető
Ft98 000
   
Termékkód AE38K3200
Márka Inglesina
Kategória Vázak
Jótállás 24
 

Az Inglesina Trilogy City váz egy egyedi, fürge és nagyon könnyű váz, amely az Inglesina szabadalmaztatott módszerének köszönhetően egy kézzel összecsukható és szétnyitható. Legnagyobb előnye, hogy szűkített vázról van szó, mindössze 50 cm széles. Kis méretének köszönhetően a Trilogy City váz átjut bármilyen szűk helyen, a lakásban vagy az utcán egyaránt, megkönnyítve így a szülők kicsi gyermekkel való mozgását. További fejlesztés a hátsó kerekek rugózása. Ez a váz az Inglesina által szabadalmaztatott, jól ismert és legendás módszerrel esernyőre csukható, mindössze egy kézzel. Összecsukott állapotban nagyon kompakt és kevés helyet foglal. Az összekötött tolókarnak köszönhetően a babakocsi könnyedén kezelhető és irányítható, akár egy kézzel is. Két színben érhető el: fehér (White) vagy sötétszürke (Ardesia).

  • A váz az Inglesina által szabadalmaztatott módszerrel esernyőre csukható, mindössze egy kézzel összecsukható és szétnyitható.
  • Összecsukott állapotban önallóan megáll, és minimális helyet foglal otthon vagy az autóban. .
  • Összekötött tolókar, amelynek hátsó része bőrrel párnázott.
  • A bolygókerekek távolról, központilag fixálhatóak a tolókar alatt található gombok segítségével, így nem kell lehajolni a koszos kerekekhez.
  • Krómozott EVA kerekek, küllőkkel és golyóscsapágyakkal. Az első kerekek átmérője 175 mm, a hátsó kerekek átmérője 205 mm.
  • A tágas bevásárlókosár terhelhetősége 3 kg.
  • A pohártartó a babakocsi váz beépített tartozéka.
  • Az összecsukott váz szállítására szolgál a speciális fogantyú a váz oldalán. 

Műszaki adatok:

Összecsukás: esernyőre csukható

Méretek összecsukott állapotban: 32 x 40 x 98 cm (szélesség x  mélység x magasság)

Méretek szétnyitott állapotban: 50 x 83 x 107 cm (szélesség x mélység x magasság)

A váz súlya: 7,5 kg

A váz anyaga: alumínium

Súly 7.5 kg
Típus babakocsi váz

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: