Inglesina CAB 0+ Cashmere Beige

Nincs értékelés
 

A teljesen új CAB 0+ Cashmere Beige bébihordozó az elődjéhez, a Huggy hordozóhoz képest nagyobb, tágasabb, felszereltebb és jobban alkalmazkodik a növekvő gyermek igényeihez. Az ergonomikus kialakítás, a nagylelkű méretek és az optimális dőlésszög biztosítják a maximális kényelmet és biztonságot gyermekének.

Elérhetőség Már nem rendelhető
Ft62 900
   
Termékkód AV70K6CMB
Márka Inglesina
Kategória Gyerekülés, autósülés
Jótállás 24
 

A teljesen új CAB 0+ Cashmere Beige bébihordozó az elődjéhez, a Huggy hordozóhoz képest nagyobb, tágasabb, felszereltebb és jobban alkalmazkodik a növekvő gyermek igényeihez. Az ergonomikus kialakítás, a nagylelkű méretek és az optimális dőlésszög biztosítják a maximális kényelmet és biztonságot gyermekének. Nagyon könnyű, mindössze 4,75 kg súlyú. Könnyedén hordozható és rögzíthető a járműben, az autó biztonsági öveinek segítségével, vagy az autó biztonsági öveivel rögzítheti a bázistalpat (választható kiegészítő), amelyre ráhelyezi a hordozót. A CAB bébihordozó esetében Isofixes bázistalp nem áll rendelkezésre. Jó szolgálatot tesz egy séta közben is, mivel adapterek használata nélkül helyezhető fel bármelyik Inglesina vázra. Otthoni környezetben is használható, mivel a Stand UpTM állvánnyal is kompatibilis. Fokozott oldalvédelemmel ellátott (SHP). Tartozéka a puha, lycra tartalmú légáteresztő anyagból készült szűkítő betét, amely ergonomikus kialakításának köszönhetően megfelelően tartja a babát az első pár hónapban.

 • Az ECE R44/04 szabvány által jóváhagyott, 13 kg-os súlyig és 75 cm-es magasságig.
 • A németországi ADAC tesztekben nagyon jó eredményekkel zárt.
 • A járműben menetiránynak háttal van rögzítve, ideálisan a hátsó üléseken. Az anyósülésre csak akkor szabad rögzíteni, ha ki van kapcsolva a légzsák.
 • A járműben az autó biztonsági öveinek segítségével rögzíthető, vagy az autó biztonsági öveivel rögzítheti a bázistalpat (választható kiegészítő), amelyre ráhelyezi a hordozót.
 • Ergonomikus kialakítás, a háttámla dőlésszöge ideális a baba megfelelő testhelyzetének biztosításához.
 • Puha és lycra tartalmú légáteresztő anyagból készült szűkítő betét, ergonomikus kialakításának köszönhetően megfelelően tartja a babát az első pár hónapban.
 • Központi mechanizmussal rendelkező állítható magasságú fejtámla.
 • A fejtámlába beépített 3 pontos biztonsági övek követik a fejtámla beállításait, így igazodva a gyermek magasságához.
 • A biztonsági övek teljesen párnázott vállpántokkal felszereltek, amelyek megakadályozzák a baba puha bőrének megsérülését.
 • Hordozásra alkalmas fogantyú ergonomikus kialakítással, a fogantyú 4 különböző helyzetbe állítható.
 • A lakásban is praktikus lehet, felhelyezhető a Stand UpTM állványra, és már kész is a pihenőszék, vagy a földön is hintázhat benne a baba.
 • Adapterek használata nélkül helyezhető fel az alábbi Inglesina babakocsi vázakra: APTICA, COMFORT, QUAD, TRILOGY.
 • Egyszerű mechanizmus a bébihordozó rögzítésére és levételére. Könnyedén levehető és áthelyezhető az Inglesina vázra, Stand Up állványra vagy a bázistalpra az autóba, adapter felhasználása nélkül.
 • A kupolatető önállóan állítható (nincs összekötve a fogantyúval) és levehető. Az egész kupolatető és a kinyitható sült UPF50+ védelemmel rendelkezik az UV sugarak ellen.
 • A bébihordozó konstrukcióján található, egyenletesen elosztott 149 nyílás biztosítja az ülés megfelelő szellőztetését.
 • Minden huzat (a kupolatető is) levehető és 30°C-on kézzel mosható.

 

Műszaki adatok:

A konstrukció anyaga: polipropilén
A huzat anyaga: poliészter
A biztonsági övek típusa: 3 pontos
Rögzítés a járműben: csak menetiránynak háttal
A háttámla belső szélessége: 27 cm
A háttámla belső magassága: 51 cm
Az ülőrész belső hossza: 24 cm
Súly: 4,8 kg
Külső méretek: 42 x 60 x 64 cm (szélesség x magasság x mélység)
Jóváhagyás: ECE 44/04 szabvány

Súly 4.8 kg

Az Inglesina Darwin és Cab babakocsik bemutatása


Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: