Inglesina bekötő szett autóba Aptica mózeskosárhoz

Nincs értékelés
 

Amennyiben hosszabb utakra készül a babával, biztosan kihasználja majd a bekötő szettet. A szett segítségével bekötheti az APTICA mózeskosarat az autóba, és születéstől 10 kg-os súlyig fekve utazhat benne a baba. Az ECE 44/04 szabvány által jóváhagyott és 3 pontos biztonsági övekkel felszerelt.

Elérhetőség Raktáron (3 db)
Ft25 990
   
Termékkód A090KB700
Márka Inglesina
Kategória Kiegészítők
Jótállás 24
 

Amennyiben hosszabb utakra készül a babával, biztosan kihasználja majd a bekötő szettet. A szett segítségével bekötheti az APTICA mózeskosarat az autóba, és születéstől 10 kg-os súlyig fekve utazhat benne a baba. ECE 44/04 szabvány által jóváhagyott és 3 pontos biztonsági övekkel felszerelt. A szett tartozékai: 3 pontos biztonsági övek párnázott vállrésszel, további két öv, amelyeket az autó hátsó biztonsági öveire kell felhelyezni. Figyelmeztetés: A mózeskosárba, fekvő pozícióba kell elhelyezni a fej alá tartozó párnát. A beszerelés a jobb és bal oldalon (ülésen) egyszerre történik, így további személyek szállítása a hátsó üléseken TILOS. ECE 44/04 szabvány által jóváhagyott.

  • A bekötő szett kizárólag csak az UN/ECE 16 szabványnak megfelelő 3 pontos övekkel felszerelt autókban használható.
  • Az Inglesina Kit auto Carrycot 3P mózeskosár bekötő szett csak az Inglesina mózeskosarakkal kompatibilis autótípusokban használható.

A csomagolás méretei: 41 x 23 x 30 cm

Súlya: 0,7 kg

Súly 0.7 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: