• 1 / 11
 

Inglesina Aptica Darwin 4 in 1 szett 2020 SUMMIT

Nincs értékelés
 

Aptica SUMMIT: limitált edíció utánozhatatlan GLAM stílusban, kivételes kényelem a gyermek számára, könnyű és egyszerű kezelhetőség a szülők számára, Jacquard anyagból készült huzat.

Elérhetőség Pillanatnyilag nem elérhető
Ft349 990
   
Termékkód AAE71M0SJG
Márka Inglesina
Kategória Multifunkciós babakocsi
Garancia 24
 

Az Aptica modellel az olasz Inglesina továbbra is minden tekintetben a gyermekek biztonságát és kényelmét tartja szem előtt. Több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik a babakocsik gyártása terén, valamint a bolognai kórház neonatólógiai osztályának egészségügyi szakembereivel is állandó kapcsolatban van a fejlesztések során. Az együttműködés és további fejlesztések eredményeként mutathatjuk be most az új Inglesina mózeskosarat, a teljesen új Aptica babakocsi vázat és Darwin autósülést, egy modern család életstílusának megfelelően.

Summit Jaquard
Szereti a különleges dolgokat? Akkor biztosan felkelti érdeklődését a limitált edícióként kapható APTICA SUMMIT. Megtervezésekor az Inglesina a Fendivel történt együttműködésből származó tapasztalatait használta fel. A Jacquard anyagból készült huzat a finoman szőtt mintával nemcsak elegáns, de nagyon időtálló is. Jól kiegészíti és kiemeli az anya és a baba ruháit. A díszítések színe megegyezik a tolókar színével.

Az újszülött szervezete kivételes védelmet és kényelmet igényel. Nagyon sok alvásra van szüksége, születése után akár napi 18 órát is alszik. Az egészséges fejlődéshez az alváson és az anyatejen kívül friss levegőre és környezetváltozásra is szükség van, ami a babának és a mamának is jót tesz. Éppen ezért finomította tovább az Inglesina NON STOP SLEEPING koncepcióját, amely a baba már említett igényein alapul és lehetővé teszi a szülők számára ezen igények kellemesen történő kielégítését. Akár otthon vagy séta közben, autóban vagy az erdőben, az Inglesina a legmagasabb szintű törődést és biztonságot, valamint zavartalan alvást biztosít gyermekünknek.

Az Aptica 4in1 szett része az eddigi legnagyobb és legtágasabb mózeskosár az Inglesinától, amelynek tartozéka a továbbfejlesztett Welcome PadTM újszülött betét és matrac. Ezt a betétet neonatológusokkal együttműködve fejlesztették ki, biztosítja a fej, gerinc és lábak optimális tartását. A Stand UpTM állvány lehetővé teszi a jól felszerelt mózeskosár szélesebb körű használatát a lakásban. Ha a baba elaludt séta közben, a mózeskosár könnyedén áthelyezhető az állványra és a baba zavartalanul aludhat tovább odahaza is. A szett harmadik része a továbbfejlesztett sportülés, amely nagyon tágas és használata egészen 22 kg súlyig lehetséges. A szett negyedik része a teljesen új DARWIN i-Size bébihordozó, amely az autóban történő használaton kívül adapter felhasználása nélkül könnyedén ráhelyezhető bármilyen Inglesina vázra vagy a Stand UpTM állványra. A Stand UpTM állványra felhelyezett DARWIN bébihordozó tökéletesen alkalmas pihenőszékként is a babának, amikor nem alszik, és szeretné látni Önt.

Az Aptica Darwin 4 in 1 SUMMIT szett az alábbi termékeket tartalmazza:

  • APTICA SUMMIT mózeskosár
  • Welcome PadTM újszülött betét bambuszból kézsült huzattal
  • szellőzőnyílásokkal ellátott matrac a levegő megfelelő áramlásának érdekében
  • SUMMIT sportülés kupolatetővel és lábzsákkal
  • 0+ kategóriás DARWIN i-Size (40-78 cm) SUMMIT bébihordozó
  • Stand UpTM állvány a mózeskosárhoz és Darwin bébihordozóhoz
  • APTICA SUMMIT Black/metal babakocsi váz

Az XXL méretű mózeskosár rendkívül tágas (79 x 37 cm) és nagyon könnyű, a legújabb biztonsági előírások alapján tervezett és a speciálisan kialakított, ütközésvédővel ellátott merev konstrukciónak köszönhetően magas szintű védelmet biztosít a babának. Amennyiben Auto Kit szettel (választható kiegészítő) felszerelt, autóban történő használatra is alkalmas. Új típusú a lábtakaró is, amely ketté hajtható, magas széllel rendelkezik és a két pozíciónak köszönhetően megkönnyíti a baba betételét és kivételét a mózeskosárból. A mózeskosár alja védőhálóval rendelkezik, amely hozzá van varrva a belső huzathoz, így biztosít teljes védelmet. A hálóra van ráhelyezve a matrac a Welcome PadTM újszülött betéttel, amely, ha a baba már megnőtt (3-4 hónap) kivehető. A mózeskosár tökéletes szellőzését együttesen biztosítja a háló a kupolatetőben, a szellőztető ablak a mózeskosár elején és a mózeskosár alján, a konstrukcióban található, kinyitható és becsukható nyílások.

A szett tartozéka a teljesen új sportülés, amely könnyedén fordítható menetiránynak megfelelően vagy ellenkezően, összecsukható a vázzal, születéstől egészen 22 kg-os súlyig (kb. 4 éves kor) használható! Nagyon tágas és erősebb testalkatú gyermekek számára is alkalmas. Állítható és kihúzható lábtartóval rendelkezik. Nem csak dizájnos, de kifejezetten praktikus is. Teljesen fekvő pozícióba lenyitható, hosszú és tágas lábzsákkal, valamint állítható kupolatetővel felszerelt, amely tartozéka a napellenző is. A „Full Cover“ kupolatető továbbá a kinyitott cipzár segítségével meghosszabbítható, így fekvő pozícióban is tökéletes védelmet nyújt. A kupolatetőben található ablak lehetővé teszi a rálátást a babára akkor is, ha a sportülés menetiránynak megfelelően van felhelyezve a vázra.

A szintén teljesen új kialakítású DARWIN bébihordozó az elődjéhez, a Huggy hordozóhoz képest nagyobb, tágasabb, jobban felszerelt és jobban igazodik a folyamatosan növő babához. Használata az új i-Size szabvány által egészen 75 cm magasságig jóváhagyott.  Kiemelkedően magas védelmet biztosít oldalütközéskor, a háttámla dőlésszöge pedig kivételes kényelmet kínál a babának. A tervezés során az Inglesina kifinomult matematikai modelleket használt, és a végső verzió a Darwin bébihordozó esetében a németországi ADAC tesztekben nagyon jó eredményekkel zárt. A legújabb R-129 i-Size szabvány által jóváhagyott és a független ADAC tesztben (2019/05) JÓ (2,0) értékelést kapott. Az autóban a jármű belső biztonsági öveivel vagy a választható kiegészítőként megvásárolható ISOFIXes bázistalp segítségével lehet rögzíteni. A bébihordozó konstrukciója innovatív szellőzőnyílásokkal ellátott, amelyek biztosítják a megfelelő szellőzést. A bébihordozó kiválóan alkalmas autóban történő használatra vagy akár sétálni is elvihetjük benne a picit. Adapter használat nélkül helyezhető fel bármelyik Inglesina vázra. A lakásban is praktikus lehet, szintén adapter nélkül felhelyezhető a Stand UpTM állványra, és már kész is a pihenőszék.

Stand UpTM állvány. A sétáról visszatérve tökéletes segítség lehet a Stand Up állvány, mivel nagyon könnyedén áthelyezhető rá a lakásban a mózeskosár vagy akár az autósülés. A baba zavartalanul aludhat tovább a jól ismert környezetben és a mózeskosárból egyszeriben kiságy lesz. Egy rövid szundítás idejére a Darwin bébihordozó is feltehető a Stand Up állványra.

Az új Welcome PadTM újszülött betét és matrac a mózeskosár tartozéka. Az újszülöttek hónapról hónapra rengeteget fejlődnek. Nagyon fontos, hogy életük első meghatározó heteiben éppolyan védve legyenek, mint amilyen védve voltak édesanyjuk hasában. Épp ennyire fontos a baba megfelelő fekvési pozíciója. Kerülje el a különböző párnák használatát, mert azok veszélyeztethetik a gyermek megfelelő légzését. A bolognai Ospedale Maggiore kórház neonatológiai osztályának együttműködésével és a legújabb kutatásokra alapozva az Inglesina kifejlesztett egy innovatív újszülött matracot, mely a „Welcome Pad” nevet viseli. Ez a fejlesztés a „START MATT“ egészségügyi matrac tulajdonságaiból indul ki és olyan megfelelő és biztonságos környezetet teremt a babának, amilyenre különösen élete első 7-9 hetében van szüksége. Biztosítja a kényelmes testtartást háton fekve és elősegíti a helyes légzést. Csökkenti a plagiocephalia (ún. laposfejűség) kialakulásának kockázatát. Az APTICA SUMMIT mózeskosárban található Welcome PadTM újszülött betét bambuszból kézsült huzattal készül. A termékről bővebben itt olvashat.

Az APTICA SUMMIT limitált edíciós babakocsi váz fürge és kompakt, a krómozott elemek tökéletesen kiemelik a SUMMIT modell egyedi kivitelezését. Mindössze 50 cm széles, a legszűkebb helyeken is átfér. Nem okoz váratlan helyzeteket egy kevésbé tágas lift, túl közel parkoló autó, kevés hely a polcok között a boltban. A tolókar magassága teleszkópos mechanizmussal 4 pozícióba állítható. Nagy, golyós csapágyakkal ellátott gél kerekekkel rendelkezik. Fixálható bolygókerekek elöl, 190 mm átmérővel, hátsó fékezhető kerekek 260 mm átmérővel. Tartozéka a merevített aljú, tágas bevásárlókosár. A fényvisszaverő csík a kosár két oldalán növeli a biztonságot az esti órákban. Egy kézzel szétnyitható és összecsukható. Összecsukott állapotban önmagában megáll. Összecsukva a tolókar nem érintkezik a talajjal, így nem koszolódik. A váz a felhelyezett sportüléssel együtt összecsukható.

Súly 29 kg
Autósülés rögzíthető igen
Első kerkek átmérője 190 mm
Forgó kerekek igen
Hátsó kerekek átmérője 260 mm
Kerekek száma négykerekű
Kerekek típusa gél
Rugózás igen
Szín szürke / ezüst, Jacquard
Típus multifunkciós

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: