• 1 / 4
 

Bébé-Jou Sense babakád Mellow Rose

Nincs értékelés
 

A Bébé-jou Sense babakád az új leeresztő és Click csatoló rendszerével az új Sense terméksorba tartozik. Ebben megtalálja a stílusos babakád állványt is, amely Click rendszerrel működik és a fehér műanyag és természetes benyomású bükkfa lenyűgöző kombinációja.

Elérhetőség Raktáron (8 db)
Ft8 890
   
Termékkód B4200056
Márka Bebe-Jou
Kategória Babakádak
Jótállás 24
 

A baba fürdetése a kedvenc esti rituálék közé tartozik, melyen gyakran az egész család részt vesz. Az állványra rögzített állvány segítségével a fürdetés történhet egyenesen a gyerekszobában és a kicsit nem kell sehová sem hordani. Az állvány és a babakád így a szoba részévé válik és pozitívan befolyásolja a szobáról keltett benyomást. A Bébé-jou Sense állvány erősíti ezt a benyomást a műanyag és bükkfa kellemes kombinációjával. A babakád és tartozékai certifikált anyagogból készültek és színben tökéletesen kombinálhatók.

  • Egyszerű tisztítás
  • Sima felület éles sarkak nélkül
  • Anatomikus forma arra időszakra mikor a kicsi már felül
  • Az alsó vízelvezetés új megoldása, ami megkönnyíti az elvezető cső rögzítését

Ha megvásárolja a Sense babakáddal együtt a lefojó csövet és pelenka tároló vödröt is, kialakíthat egy komplex rendszert gyermeke fürdetésére. Biztonságát a legjobb hírnévvel bíró tanusítócég tesztje garantálja, a TÜV. Az állvány maximum 18 kg-ig használható.

Súlya: 1,42 kg. Méretek: 80x42x31 cm.

Súly 1.42 kg
Színárnyalat rózsaszín
Termék típusa babakád

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: