Bambino Mio Mioliners papírbetét, 160 db

Nincs értékelés
 

A 100%-ban természetes és lebomló mioliners pelenkabetét elválasztja a baba bőrét a nedves pelenkától. Pelenkacserénél helyezze a pelenkába. 160 db-os téphető tekercsben kapható.

Elérhetőség Raktáron (27 db)
Ft2 990
   
Termékkód BL8
Márka Bambino Mio
Kategória Pelenkák és külsők
Jótállás 24
 

Az új Bambino Mio papírbetét puhább, mint valaha. Érintésre kellemesen selymes. Átengedi a nedvességet a pelenkába, de nem engedi, hogy az onnan visszaszivárogjon a baba bőréhez. Ezzel megakadályozza a vizelet közvetlen hatását a aba bőrére és segít megelőzni a pelenkakiütés kialakulását. A papírbetét felfogja a szilárd székletet, így megakadályozza, hogy a pelenka bepiszkolódjon. Ne használja a papírbetétet, ha a gyermeknek híg a széklete (általában a szoptatás elején), mert az lefolyik a betétről, és így bepiszkítja a baba ruháját. Az új mioliners pelenkabetét még környezetkímélőbb, mivel megújuló, folyamatosan fenntartható alapanyagból készül (kukoricakeményítő), amely ráadásul képes teljesen lebomlani. Csupán nedvesen a papírbetétek komposztálhatók. A mioliners papírbetétek bármilyen típusú textil pelenkával használhatók.

  • Megakadályozza, hogy a vizelet közvetlenül a baba bőréhez érjen.
  • Felfogja a szilárd székletet, így megakadályozza, hogy a pelenka bepiszkolódjon.
  • Megkönnyíti a textil pelenkák használatát.
  • Környezetbarát és biológiailag teljesen lebomlik.

Egy papírbetét mérete: 20cm x 29cm.

Súly 0.285 kg
Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:
TB Szerző Csalódott 2021.08.19 21:51
Bölcsibe vettem, de véletlen kimostam egyet, semmi baja nem lett, egy másfél órás program után. Szóval, nem igazán merném lehúzni a wcn, pedig a leírásban az szerepel! Hogy is van ez?
Válasz