• 1 / 2
 

Baby Dan Comfort Medium fa járóka White 79x79x73 cm

Nincs értékelés
 

A skandináv dizájn teszi ezt a fa járókát egy egyedi, esztétikus és praktikus termékké, amely megtalálja méltó helyét a gyerekszobában vagy a nappaliban.

Elérhetőség Raktáron (2 db)
Ft59 990
   
Termékkód BD6268-01
Márka Baby Dan
Kategória Járókák és védőrácsok
Jótállás 24
 

A skandináv dizájn teszi ezt a fa járókát egy egyedi, esztétikus és praktikus termékké, amely megtalálja méltó helyét a gyerekszobában vagy a nappaliban.

Akkor is biztonságban szeretné tudni gyermekét, ha épp más elfoglaltsága van? Válassza a BabyDan által kínált Comfort járókát, amely biztonságossá teszi gyermeke számára a mindennapi játékot. Ha gyermeke épp a járókában is van, mindig maradjon a közelében, valamint minden esetben lássanak egymásra. A merev padlónak köszönhetően, ami a járóka tartozéka, a gyermek nem tudja elmozdítani. Ha a járókát azelőtt vásárolja meg, hogy gyermeke elkezdene mászni, a legmagasabb pozícióba helyezve nagyon korán elkezdhetik használni. Ha még a külön megvásárolható Comfort habszivacs játszómatracot is megvásárolja, szinte a baba születésétől tudják használni. Minél előbb teszi bele gyermekét a járókába, annál hamarabb szokja meg, és nagy segítségére lehet a gyermeknek, hogy megtanuljon felállni és járni.

A Comfort fa járóka tulajdonságai:

  • merev, állítható magasságú padló
  • a padló 3 különböző magasságba állítható, a legmagasabb pozíció a csecsemőknek, a legalacsonyabb pedig mászó gyerekeknek felel meg
  • a könnyebb mozdítás és áthelyezés érdekében a járóka fékezhető kerekeken gurítható
  • nagyon biztonságos, minden oldal 16 pálcát tartalmaz (a sarki pálcákkal együtt)

Műszaki adatok:

Külső méretek: 79 x 79 x 73 cm

Az oldalrácsok anyaga: tömör fa

A padló anyaga: MDF bútorlap

Súly 15 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: