• 1 / 11
 

Angel 3in1 Bölcső+Etetőszék+Pihenőszék

Nincs értékelés
 

A BabyDan innovatív terméke, melyet dizájnért járó arany medállal díjaztak. Használható mint bölcső, etetőszék, vagy akár nappali pihenő egy közös, A betű formájú állványa van. 

Elérhetőség Előrendelhető
Ft179 900
   
Termékkód BD2651-04-01-02
Márka Baby Dan
Kategória Etetőszékek
Jótállás 2 év
 

Az Angel 3in1 egyedi kivitelezése egy termékben foglalja össze a bölcső, etetőszék, és nappali pihenőszék koncepcióját, ezért már a születéstől kezdve akár az óvoda kezdésik ki lehet használni. Egyes részei, melyek az Angel Nest (bölcső), Angel(Feast) etetőszék és Angel(Rest) pihenőszék mind rá helyzhetőek az állványra, vagy levehetőek arról egy egyszerű mozdulattal. Minden egyes részt össze is lehet rakni a könnyebb szállítás érdekében. 

Angel Nest egy bölcső gyermeke biztonságos és nyugodt álmának biztosítására. A beépített fogantyúknak köszönhetően egyszerűen hordozható a ház különböző helységei között. Tulajdonságai: - leszerelhető tető, puha falak, egyszerű manipuláció, max. 9 kg-ig, belső méretek 29x75 cm. Megfelel az európai EN1466 normáknak. 

Angel Rest egy kényelmes, biztonságos és állítható pihenőszék, melynek köszönhetően kicsinye az asztalnál fogyszthatja el az első ételeit. A pihenőszék magassága lehetővé tesz önnek, hogy az asztalnál ülve, a többi családtaggal együtt, etesse meg babáját. Így elkerüli annak a lehetőségét, hogy babája megsérülne egy egyszerű széken. A pihenőszék egyszerűen fekvő állapotba állítható és biztonsági övekkel is el van látva. Tulajdonságai: 2 pozícióba állítható, 5-pontos puha, állítható biztonsági őv, mosható huzat, egyszerű manipuláció, max. 9 kg-ig. Megfelel az európai EN1466 normáknak. 

Angel Feast egy ún. növekvő szék. Gyermeke rajzolhat benne, vagy akár leckét is írhat, mivel a szék vele ,,nől‘‘. A szék a gyerekek egészséges fejlődésére való tekintettel volt tervezve. A 3-pontos tartó rendszert egyszerűen le-és fel tudja szerelni akármilyen szerszám használata nélkül. Könnyen össze tudja rakni, így még felesleges helyet sem foglal. Tulajdonságai: levehető textil betét a gyerek nagyon kényelme érdekében, biztonsági fogantyúval és övekkel ellátva, melyek könnyedén leszerelhetők, egyszerű manipuláció, nagyon stabil, kényelmes formázott háttámla, a lábtartót különböző magasságogba lehet állítani a gyermek magasságától függően, egyszerű tisztítás. Megfelel az európai EN 14988:2006 normáknak.

Állvány: - állítható lábtartó, egyedül álló, szétrakott állvány méretei: 56 x 46 x 65 cm, összecsukva: 66 x 18 x 46 cm.

A csomagolás teljes súlya: 12,725 kg. Méretei: 43 x 24 x 93 cm.

Súly 13 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: