A Vikibaby.hu heti nyereményjátékok feltételei - érvényben 2020.12.31-ig

Nyereményjáték szervezője: Vikibaby.hu, Ing. Lubomír Fiedler, Bzenecká 5, 62800 Brno, Cseh Köztársaság, cégjegyzékszám10549935.

 

  1. A NYEREMÉNYJÁTÉK IDŐTARTAMA:

Minden pénteken kihirdetünk egy nyereményjátékot 2020.09.11. és 2020.12.31. között, melynek pontos feltételeit minden egyes nyereményjáték szövegében pontosítunk.

  1. A RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI:

A nyereményjátékban részt vehet minden nagykorú természetes személy, kivéve a VIKIBABY.HU webáruház tagjai, valamint a tagok - a Ptk. 685 § (b) bekezdése szerinti - közeli hozzátartozói.
A nyereményjátékban résztvevők jelen Játékszabályzatban meghatározott feltételeket és szabályokat magukra nézve kötelezőnek fogadják el.

  1. SZABÁJOK:

A nyereményjátékban a következő feltételeknek való elégtétellel vehet részt:

-Like a nyereményjáték kihirdetéséről szóló posztra

-A https://www.facebook.com/VikiBaby-105775587935753 oldal követése

-A versenyző kommentben megírja kinek tetszene még egy ilyen nyeremény

  1. A nyeremény átvételének feltételei

A nyertes 1 darab általa választot terméket nyer. A nyertes neve a https://www.facebook.com/VikiBaby-105775587935753 oldalon lessz közzé téve 24 órán belül a nyereményjáték lezárása után.

A nyertest a Facebook-on elérhető Messengeren, illetve a Facebookon értesítjük nyereményéről, valamint a nyeremény átvételének idejéről és módjáról. A Vikibaby.hu webáruház nem vállal felelősséget a Játékos által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott károkért, ill. következményekért. A Vikibaby.hu webáruház fenntartja magának a jogot, hogy a nyereményt csak és kizárólag a nyerteseknek adja át.

A játékban részt vevők beleegyeznek, hogy a Vikibaby.hu webáruház Facebook oldalán nyilvánosan ismerteti a győztes nevét.

A játékban résztvevők vállalják, hogy nyerés esetén jogosultságukat személyazonosító okirattal igazolják, amennyiben arra szükség van.

  1. A Szervező jogai

A Vikibaby.hu webáruház kizárja felelősségét bármely kártérítési, kártalanítási igényért a nyereményjátékban való részvétel során, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségért. Nem vállal felelősséget továbbá azért sem, ha a játék időtartama alatt a Vikibaby.hu webáruház honlapja neki fel nem róható okból időszakosan nem érhető el.

A Vikibaby.hu webáruház fenntartja magának a jogot, hogy a játék feltételeit a résztvevők tájékoztatása mellett megváltoztassa. A tájékoztatást elegendő a játék felhívással azonos módon megtenni.

A résztvevők elfogadják, hogy a nyereményjátékban való részvétel során a részvételi szabályzatban foglaltak bárminemű megszegésével a Vikibaby.hu webáruház számára okozott kárért teljes körű felelősséggel tartoznak. A Vikibaby.hu webáruház a nyereményjátékban való részvétel lehetőségét a részvételi szabályzat megszegése esetén bármely játékostól megvonhatja.

  1. Adatkezelés

A nyereményjáték során a Vikibaby.hu webáruház nem jut személyes adatokhoz. A nyilvános adatok kezelése, a Facebook minden felhasználó számára biztosított lehetőségek és szabályok alapján történik.

A nyereményjáték semmilyen formában nem támogatott vagy jóváhagyott a Facebook által, és semmilyen formában nem is kapcsolódik hozzá.

 

Brno, 11.09.2020

 

Ez a weboldal sütiket használ. A webhely további böngészésével elfogadja azok használatát. További információ itt..